Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Ήσυχος: Στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτησή μου

Κ. Ήσυχος: Στη διάθεση του πρωθυπουργού ...

Ένα βήμα πριν την έξοδο ο αν. Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, δήλωσε πριν από λίγο ότι η παραίτησή του βρίσκεται στη διάθεση του πρωθυπουργού. Ο κ. Ήσυχος διαφοροποιήθηκε  στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει και την αυτογνωσία, την εμπειρία αλλά και την κουλτούρα να έχει μια διαφορετικότητα σε μια κρίσιμη στιγμή, για τη χώρα, για το λαό. Υπό την έννοια αυτή, εγώ δηλώνω ότι είμαι στην διάθεση του πρωθυπουργού σε ό,τι αφορά τη θέση μου στην κυβέρνηση, αλλά είναι αυτονόητο ότι αυτή η κυβέρνηση έχει ολόθερμα τη στήριξή μου στο να χαράξει το πρόγραμμα εκείνο που θα είναι συμβατό με τις δεσμεύσεις της», σημείωσε ο κ. Ήσυχος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Και συνέχισε: «Αυτή είναι μια κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία θα προχωρήσει αταλάντευτα με τη στήριξή μου στο έργο της».

«Η συνείδηση του κάθε βουλευτή δεν εκφράζει μόνο τον εαυτό του, εκφράζει και τη συλλογική συνείδηση, όλων εκείνων που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκαν εναντίον των μνημονίων. Υπό την έννοια αυτή, από τη δική μου πλευρά και σε ό,τι με αφορά, έχει αμέριστα την ψήφο εμπιστοσύνης όποτε τη χρειαστεί αυτή η κυβέρνηση», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Οι διάλογοι στο γραφείο του Πρωθυπουργού για τους «αντάρτες». Οι προτεραιότητες του Αλέξη Τσίπρα

Oι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Προς ανασχηματισμό και σενάρια για εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου - Ποια ονόματα παίζουν

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις