Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

24ωρη απεργία και για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία αύριο

24ωρη απεργία και για τους εργαζόμενους ...

Συμμετέχουν στην κινητοποιηση της ΠΟΕΔΗΝ

Στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης αποφάσισε να συμμετάσχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη σήμερα. Στην απεργία συμμετέχουν επίσης τα μέλη του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα φαρμακεία με διευρυμένο ωράριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Αναπτυξιακού Ινστιτούτου Ελλάδας. 

Πιο αναλυτικά, η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση για το νόμο Αττικής στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ θα συμμετάσχει και στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ το απόγευμα της Τετάρτης στην Πλατεία Συντάγματος. 

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία κατηγορούν την κυβέρνηση για μη τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της και την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής. Υποστηρίζουν επίσης ότι το τρίτο πρόγραμμα υποστήριξης της Ελλάδας θα οδηγήσει σε κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, με κατάργηση και υποβάθμιση μονάδων, απολύσεις, περικοπές μισθών και μείωση παροχών από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being