Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Περιορίζει τα δρομολόγια το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου

Κρήτη: Περιορίζει τα δρομολόγια το αστικ...

Μεγάλο πρόβλημα τα καύσιμα

Περιορίζει τα δρομολόγιά του το αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με το μεγαλύτερο πρόβλημα να είναι τα καύσιμα στα λεωφορεία.

«Κάνουμε κάποιες κινήσεις για να μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέχρι να περάσουν αυτές οι κρίσιμες ημέρες. Αυτή την εποχή η ρευστότητα αγγίζει στο μηδέν και προσπθούμε να κάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας, που σημαίνει πρακτικά εξοικονόμηση του πετρελαίου», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Καλλέργος Βουλγαράκης.

«Η επιιβατική κίνηση το απόγευμα έχει πέσει κατά πολύ κι έτσι αποφασίσαμε να μειώσουμε τα δρομολόγια αλλά και να ακινητοποιήσουμε κάποια λεωφορεία. Για παράδειγμα σήμερα που το Πανεπιστήμιο είναι κλειστό αραιώσαμε αυτό το δρομολόγιο», τόνισε ο κ. Βουλγαράκης ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε ότι «όλα αυτά γίνονται για να κάνουμε εξοικονόμηση κι όχι για να ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο. Ο κόσμος θα εξυπηρετείται χωρίς να ταλαιπωρείται γι’ αυτό είμαστε εδώ. Κόβουμε δρομολόγια απ’ όπου δεν υπάρχει μεγάλη επιβατική κίνηση».

Το αστικό ΚΤΕΛ πρέπει να προπληρώσει το πετρέλαιο δύο 24ωρα τουλάχιστον πριν το χρησιμοποιήσει αν και μέχρι στιγμής, όπως μας επιβαβαιώνει ο κ. Βουλγαράκης, το αστικό ΚΤΕΛ ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του αλλά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον.

Την ίδια ώρα ο κ. Βουλγαράκης  σε συνέχεια των δηλώσεών του, επισημαίνει ότι οι καιροί που διανύουμε είναι πολύ δύσκολοι ενώ όπως λέει το έργο το έχει ξαναδεί και δεν θέλει να το ξαναζήσει ενώ αναφέρει πως το δημόσιο οφείλει στο αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου 1 εκ. ευρώ.

«Βλέπω μία κατάσταση που δεν θέλω να ξαναζήσω. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και το 1980. Τότε δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε ΙΚΑ, μισθοδοσία και χρωστάγαμε σ’ όλον τον κόσμο. Γι’ αυτό τώρα – πριν φτάσουμε σε πραγματικά αδιέξοδα – προσπαθοούμε εδώ στο αστικό ΚΤΕΛ να κάνουμε κάποιες κινήσεις για ν’ αντέξουμε όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση».

«Μας οφείλει το κράτος 1 εκ. ευρώ ωστόσο εμείς έχουμε κόψει και πληρώσει το ΦΠΑ, έχουμε φορολογηθεί επ’ αυτού κι όμως είσπραξη μηδέν. Αυτό όπως καταλαβαίνεται μας δημιουργεί ταμειακό πρόβλημα – δεν έχουμε ρευστότητα», τόνισε ο κ. Βουλγαράκης.

Οι αλλαγές στα δρομολόγια

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ-ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.ΑΠΟ 6.00 εως 16.00 κάθε 15 λεπτά

ΑΠΟ 16.00 έως 23.00 κάθε 20 λεπτά

ΜΕΣΣΑΜΠΕΛΙΕΣ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ)ΑΠΟ 6.45 έως 14.45 κάθε 30 λεπτά

ΑΠΟ 15.15 έως 21.15 κάθε 60 λεπτά

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΘΕΡΙΣΟΣΑΠΟ 6.00 έως 22.30 κάθε 30 λεπτά

ΛΙΝΟΠΕΡΑΜΑΤΑΑΠΟ 6.20 έως 15.20 κάθε 15 λεπτά

ΑΠΟ 15.20 έως 21.00 κάθε 20 λεπτά

ΑΠΟ 21.00 έως 24.00 κάθε 30 λεπτά

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ήρθε για διακοπές και τον έκλεψαν

Κρήτη: Καλλιεργούσε κάνναβη στο σπίτι του

 

Πηγή:cretapost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις