Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πρακτορείο ANSA: Ο Τσίπρας θα ζητήσει δάνειο 7 δισ ευρώ

Πρακτορείο ANSA: Ο Τσίπρας θα ζητήσει δά...

Για να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία

Δάνειο - γέφυρα, ύψους 7 δις ευρώ αναμένεται να ζητήσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρει το δημοσιογραφικό πρακτορείο ANSA. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός θα προβεί σε αυτήν την κίνηση προς τις Βρυξέλλες προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία και να αντιμετωπίσει τις άμεσες ανάγκες, όπως και την αποπληρωμή δανείων.

Η χορήγηση χρηματοδότησης-γέφυρας ενόσω βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για ένα νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας είναι μια πιθανότητα, δήλωσε ο Έβαλντ Νοβότνι, επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ένας Ιταλός, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανέφερε άλλωστε, ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προωθεί την παροχή ενός τέτοιου δανείου. «Ο άμεσος στόχος είναι να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία, κάθε λεπτό είναι πολύτιμο», ανέφερε ο Τ. Πιτέλλα.

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup - Σχεδόν όλοι, στη σκληρή γραμμή Σόιμπλε - Σα να μην έγινε δημοψήφισμα...- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΔΕΙΤΕ LIVE

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup - Σχεδόν όλοι, στη σκληρή γραμμή Σόιμπλε - Σα να μην έγινε δημοψήφισμα...


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις