Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Παγώνει" το ΕΣΠΑ 2014-2020 λόγω του δημοψηφίσματος

"Παγώνει" το ΕΣΠΑ 2014-2020 λό...

Αναβάλλεται επ' αόριστον η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής παρακολούθησης που θεωρείται πολύ σημαντική

Άλλη μία «παράπλευρη» όπως εκτιμάται απώλεια της αναστάτωσης που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, είναι η αναβολή όλων των προγραμματισμένων για την άλλη εβδομάδα πρώτων συνεδριάσεων των Επιτροπών Παρακολούθησης των Προγραμμάτων (τομεακών και περιφερειακών) για το ΕΣΠΑ 2014-2020, πρόγραμμα για την ανάπτυξη.

Όλες οι προγραμματισμένες για την άλλη εβδομάδα πρώτες συνεδριάσεις των Επιτροπών Παρακολούθησης των Προγραμμάτων (τομεακών και περιφερειακών) αναβάλλονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο κάποιες λίγες Επιτροπές Παρακολούθησης πρόλαβαν και έκαναν τις πρώτες συνεδριάσεις τους.

Όπως αναφέρει ανάρτηση του σάιτ protothema.gr, όπως προκύπτει από υπηρεσιακό σημείωμα, ο γενικός γραμματέας ΕΣΠΑ αναβάλλει, επ' αόριστον, την πρώτη συνεδρίαση της πιο σημαντικής Επιτροπής Παρακολούθησης, αυτή όλου του νέου Προγράμματος ΕΣΠΑ.

«Η επιβεβλημένη αυτή αναβολή δεν θα καθυστερήσει σημαντικά τις διαδικασίες ενεργοποίησης και εξειδίκευσης του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020» αναφέρεται σχετικά στο εν λόγω έγγραφο.

Μήπως ο αρμόδιος υπουργός μπορεί να διευκρινίσει πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η καθυστέρηση; Μπορούν να εξηγήσουν τι θα σημάνει για την οικονομία και για την προσπάθεια επιστροφής στην ανάπτυξη η καθυστέρηση στην ενεργοποίηση και εξειδίκευση του νέου ΕΣΠΑ, διερωτάται η ανάρτηση από το protothema.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις