Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Να γίνει "βίαιη προσαγωγή" του Στουρνάρα στην Επιτροπή

Νίκος Νικολόπουλος: Να γίνει "βίαιη...

"Οργισμένος" ο βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει τα εξής:

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και  Γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος,  εξερχόμενος της αιθούσης συνεδριάσεως της επιτροπής ΔΕΚΟ, κληθείς από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες να σχολιάσει το «κόλλημα» που προέβαλλε ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος προκειμένου να μη παρασταθεί ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, κατά την ορισμένη  ημερομηνία που προεβλέπετο εκ της προσκλήσεως που του απηύθυνε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου,  προέβη στην εξής δήλωση:

"Μετέφερα σήμερα στην Επιτροπή και προσωπικά στην Πρόεδρο την απόφαση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αν χρειαστεί, να γίνει εφαρμογή της διάταξης που προβλέπει την βίαιη προσαγωγή εκείνου που αρνείται να προσέλθει. Ο κ. Στουρνάρας, όντως είναι πολύ απασχολημένος, τούτη την περίοδο, αφού όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι δίνει τον ύστατο αγώνα υπονόμευσης της Κυβέρνησης και της εθνικής διαπραγμάτευσης.

Εκτός τούτου όμως έχει να κάνει και συνεχείς πρόβες στα Μεgaλο-Φαληριώτικα ραφτάδικα, προκειμένου το κοστούμι του  Αθανασιάδη –Νόβα που ονειρεύεται να φορέσει να  του είναι εφαρμοστό. Εάν δε, συνεκτιμηθεί κι ο χρόνος που καταναλίσκει τον τελευταίο καιρό διαλεγόμενος από τηλεφώνου κι όχι μόνον, με το Σαμαρο-Κόκα  και το Σημιτο-Χοϊδά, αντιλαμβάνεται κανείς τη φυσική εξάντληση του ανδρός.

Μια εξάντληση που υπερβαίνει τη θέληση του να «τιμήσει» και να «κοσμήσει» με την παρουσία του σήμερα την  επιτροπή ΔΕΚΟ και άλλοτε την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Τέλος την ίδια αντιδημοκρατική και απαξιωτική συμπεριφορά έδειξε πλειστάκις όταν του ζητείτο επανηλλειμένως να δώσει απαντήσεις, εξηγήσεις και στοιχεία μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, όπως άλλωστε έκαμε κι όταν εκλήθη να δώσει στοιχεία για τα χαριστικά, ανέγγυα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών και των μαγαζιών τους.
Από τη βίαιη προσαγωγή στην επιτροπή δε θα γλυτώσει, όπου κι αν ράβει το Πρωθυπουργικό κοστούμι του.

Το 1965 και τα Ιουλιανά ανήκουν στο Χθες. Ας μην ονειρεύεται !!!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις