Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Μεταμόσχευση μαλλιών: ... έτσι απλά !

 Μεταμόσχευση μαλλιών: ... έτσι απλά !

...τί φροντίδα χρειάζονται τα νέα, δικά σας, μαλλιά;

Η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί μια απλή αλλά απαιτητική και συνδυαστική επέμβαση που προϋποθέτει απόλυτη εξειδίκευση επί του αντικειμένου, άριστη τεχνογνωσία και συνδυασμό όλων των απαραίτητων ιατρικών ειδικοτήτων ώστε να προκύψει ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Καταλήγοντας σε αυτή την απόφαση θα πρέπει κανείς να εμπιστευτεί τους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα της ιατρικής αισθητικής, να επισκεφθεί επομένως και να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της Bergmann Kord, που με εμπειρία 36 ετών και περισσότερες από 60.000 μεταμοσχεύσεις στο ενεργητικό της κατέχει αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο.

Η διάρκεια της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών αποτελεί συνάρτηση του αριθμού τριχοθυλακίων και της μεθόδου που θα επιλεγεί. Θεωρείται ανώδυνη διαδικασία, διάρκειας 4-7 ωρών, κατά την οποία εφαρμόζεται τοπική αναισθησία, ενώ ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να συνομιλεί παράλληλα με την ιατρική ομάδα.

Όσο για την επανέκφυση των νέων μαλλιών, αυτά εμφανίζονται μετά από περίπου 3 μήνες και δεν ξεχωρίζουν από τα παλιά μαλλιά, εφόσον προέρχονται από το ίδιο το άτομο. Τα νέα μαλλιά αναπτύσσονται σταδιακά και το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται 10-12 μήνες μετά από την επέμβαση. Κατά τις πρώτες μετεγχειρητικές μέρες χρειάζεται σχετική προσοχή. Στη συνέχεια, δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, ακολουθείται ό,τι στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά και μπορεί κανείς να έχει κάθε είδους κομμωτική διεργασία, όπως για παράδειγμα βαφή.

Το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό της Bergmann Kord αναλαμβάνει όλη τη μετεγχειρητική φροντίδα των μαλλιών χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Η κλινική μαλλιών Bergmann Kord σας παρέχει δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο, χωρίς καμία δέσμευση για πραγματοποίηση της προτεινόμενης μεθόδου μεταμόσχευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ2610 424545) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κλινικής στη διεύθυνση: www.kord.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά