Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 8 Ιουνίου

Ζώδια

Δίδυμοι

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας σε ευνοϊκή όψη με τον τυχερό Δία σήμερα και αύριο φέρνει θετικές εξελίξεις  και νέα στη ζωή σας, λέγονται καλά πράγματα στις σχέσεις, ενώ είναι πιθανές επιτυχίες σε εξετάσεις. Θα έχει όμως και τα δύσκολα σημεία της η μέρα, η οποία ξεκινά με υποχρεώσεις και σκληρές συμπεριφορές, ενώ δεν λείπουν τα επικοινωνιακά προβλήματα.

Καρκίνος

Ευεργετεί τα έσοδά σας η θετική όψη Ήλιου-Δία σήμερα και αύριο, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές. Γονιμότητα γενικά. Αίσιο κλείσιμο θεμάτων, κυρίως οικονομικών. Η μέρα θα έχει και τις δυσκολίες τις, κυρίως στον εργασιακό χώρο το πρωί αλλά και σε ζητήματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και αυταπάτες.

Λέων

Θετική για το ζώδιό σας η τυχερή όψη Ήλιου-Δία σήμερα και αύριο, έρχεται ν' ανοίξει τη ζωή και το μέλλον σας, ενώ τα σχέδιά σας πάνε καλά και αυξάνει η αισιοδοξία. Ωστόσο σήμερα δεν λείπουν κάποια εμπόδια, κυρίως στα ερωτικά αλλά και σε οικονομικά ζητήματα, ενώ προσοχή θέλουν τα προβλήματα δικτύωσης κι επικοινωνίας.

Παρθένος

Ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας η θετική όψη Ήλιου-Δία σήμερα και αύριο, η οποία φέρνει θετικές εξελίξεις, ενώ άτομα εξουσίας σάς ευεργετούν, ίσως διακριτικά. Η σημερινή μέρα έχει ωστόσο τις πιέσεις της, ειδικά το πρωί, με πιθανά εμπόδια και δύστροπες συμπεριφορές, ενώ προσοχή χρειάζεται στα επικοινωνιακά προβλήματα έως το απόγευμα.

Ζυγός

Πνοή αισιοδοξίας προσφέρει η θετική όψη Ήλιου-Δία σήμερα και αύριο, όχι απαραίτητα με κάτι τρομερά εντυπωσιακό, όμως κάτι ανοίγει στη ζωή σας, ενώ φίλοι και γνωστοί πιθανόν να παίζουν θετικό ρόλο. Σήμερα ωστόσο η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις που φέρνουν και πιέσεις στο χώρο δουλειάς αλλά κι εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Σκορπιός

Οικονομικά κι επαγγελματικά ευνοούνται σήμερα και αύριο με την τυχερή όψη Ήλιου-Δία, ενώ μπορεί να λαμβάνετε μια ενίσχυση εκεί. Βέβαια θα έχει τις δυσκολίες της η σημερινή μέρα, κυρίως με εμπόδια στα ερωτικά, με αυξημένες υποχρεώσεις σε σχέση με τα παιδιά, ενώ είναι πιθανές καθυστερήσεις και σε πληρωμές ή σε άλλα οικονομικά θέματα.

Τοξότης

Κάτι ανοίγει στη ζωή και στις σχέσεις σας σήμερα και αύριο με τη θετική όψη Ήλιου-Δία, η οποία φέρνει κι ευνοϊκές εξελίξεις σε συνεργασίες, σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και σε νομικές υποθέσεις. Ωστόσο η σημερινή μέρα θα έχει και πιέσεις, ειδικά το πρωί, ενώ χρειάζεται προσοχή σε επικοινωνιακά προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Μια ευεργετική για εργασιακά και οικονομικά θέματα όψη, το εξάγωνο Ήλιου-Δία σήμερα και αύριο φέρνει θετικές εξελίξεις εκεί. Ωστόσο δεν λείπουν σήμερα τα εμπόδια στο χώρο δουλειάς, με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης να προκαλούν κυρίως επικοινωνιακά προβλήματα αλλά και εμπόδια στις μετακινήσεις, ενώ είναι πιθανές και κάποιες “τρικλοποδιές”.

Υδροχόος

Αρκετά καλή για τα ερωτικά, για δημιουργικά project και για τις συνεργασίες η θετική όψη Ήλιου-Δία σήμερα και αύριο, η οποία φέρνει θετικές εξελίξεις εκεί, ενώ αυξάνει την αισιοδοξία και την καλή διάθεση. Βέβαια η σημερινή μέρα έχει και πιέσεις, κυρίως οικονομικές, ενώ δεν λείπουν κάποιες σκληρές συμπεριφορές ή ορισμένες παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Σήμερα και αύριο η θετική όψη Ήλιου-Δία φέρνει καλές εξελίξεις σε ζητήματα εργασιακά και σπιτιού/ακινήτων. Ωστόσο η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σήμερα σχηματίζει δύσκολες όψεις: το πρωί το τετράγωνό της με τον Κρόνο αυξάνει τις υποχρεώσεις και φέρνει σκληρές συμπεριφορές, ενώ προσοχή χρειάζεται σε επικοινωνιακά προβλήματα μέχρι αργά το απόγευμα.

Κριός

Η θετική όψη Ήλιου-Δία σήμερα και αύριο φέρνει κάποιες καλές εξελίξεις στη ζωή σας, κυρίως στα ερωτικά και σε επαφές ή συζητήσεις, ή σε σχέση με μαθήματα κι εξετάσεις. Έχει τις δυσκολίες της ωστόσο η σημερινή μέρα, κυρίως το πρωί και μέχρι το απόγευμα, όπου μπορεί να υπάρχει ψυχολογική πίεση και εμπόδια σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Ταύρος

Καλή για τα οικονομικά σας και για ζητήματα σπιτιού η θετική όψη Ήλιου-Δία σήμερα και αύριο, η οποία βελτιώνει τα έσοδα, ενώ η οικογένεια είναι υποστηρικτική. Δεν θα λείπουν οι δυσκολίες σήμερα: το πρωί το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου προκαλεί δύστροπες συμπεριφορές σε φιλίες, ενώ αυξάνει τα έξοδα. Μπερδέματα σε συναλλαγές και πληρωμές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being