Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Φαίη Κοκκινοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της στην Πάτρα-ΦΩΤΟ

 Η Φαίη Κοκκινοπούλου παρουσίασε το βιβλ...

Μαζί της και ο Αντώνης Καφετζόπουλος

Το βιβλιοπωλείο Discover πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» την παρουσίαση του βιβλίου της ηθοποιού Φαίης Κοκκινοπούλου με τίτλο «Η εξαπάτηση και άλλες μικροσκοπικές ιστορίες» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Mamaya.

 

Η Εκδήλωση ξεκίνησε στις 20.30 με την Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου(αναγνώστρια, μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας "Ταξιδευτές της πρόζας"και μέλος του Δ. Σ της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας) η οποία μίλησε για το βιβλίο αλλά και για την καινούργια προσπάθεια στον χώρο των εκδόσεων(εκδόσεις Mamaya) .

Για το βιβλίο μίλησαν επίσης ο ηθοποιός Βαγγέλης Μιχάλης αλλά και ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Οι δύο τους μάλιστα διάβασαν και κάποιες από τις μικροσκοπικές ιστορίες.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος(σύζυγος της Φαίης Κοκκινοπούλου) μίλησε με ιδιαίτερα όμορφα λόγια για το πρώτο της βιβλίο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια δεν έχω καταφέρει να την πείσω για τίποτα.

Το μόνο πράγμα για το οποίο κατάφερα να την πείσω ήταν να εκδώσει αυτό το βιβλίο, και αυτό επειδή της το είπαν και ξένοι».

Στην συνέχεια η Φαίη Κοκκινούλου μίλησε για το πρώτο της βιβλίο ενώ δέχτηκε και αρκετές ερωτήσεις από το κοινό της. Ήταν κάτι που το ήθελε και η ίδια καθώς όπως ανέφερε: «Δεν τα πηγαίνει καλά με τους λόγους».

 

Εξομολογήθηκε ότι δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να εκδώσει αυτό το βιβλίο και ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έκανε κάτι τέτοιο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτή την περίοδο αισθάνεται περισσότερο συγγραφέας παρά ηθοποιός και ότι ήδη ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο της.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Φαίη Κοκκινοπούλου υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της και ανανέωσε το ραντεβού της με την Πάτρα.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του thebest.gr Κωνσταντίνα Τσίχλα.

Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight