Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παδημούλης: Καλά έκανε η κυβέρνηση και δεν πλήρωσε το ΔΝΤ

Παδημούλης: Καλά έκανε η κυβέρνηση και δ...

Κλαίει κανείς, αναρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής

Ο πρωθυπουργός «έκανε πολύ καλά που αρνήθηκε την πρόταση» των εταίρων και «έκανε εξίσου καλά που επιμένει στη διαπραγμάτευση για αναζήτηση συμφωνίας» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Mega το πρωί της Παρασκευής.

Ο ίδιος σημείωσε ότι «ήδη 24 ώρες μετά από αυτή τη διαφωνία, το γεγονός ότι έγινε νέα τηλεδιάσκεψη Τσίπρα - Μέρκελ - Ολάντ χθες το βράδυ και επανειλημμένες δηλώσεις από τη μεριά όλων των δανειστών δείχνει ότι πρέπει να βρεθεί λύση, δείχνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε στη λογική της ουσιαστικής, σκληρής διαπραγμάτευσης πολύ εντατικά, αρνούμενοι ακραίες και παράλογες προτάσεις».

«Ορισμένα από αυτά, τα πιο ακραία, τα πιο παράλογα από αυτά, που εμφάνισε ο κ. Γιούνκερ [εκ μέρους των εταίρων], με το κείμενο που στη συνέχεια διέρρευσε, δεν είχαν τεθεί και συζητηθεί καθόλου στη διάρκεια των τεσσάρων μηνών» πρόσθεσε.

Τόνισε πως «αυτή την ώρα χρειάζεται η μέγιστη δυνατή στήριξη στην προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση, με αιχμή τον πρωθυπουργό, να πετύχουμε μέσα από μια σκληρή διαπραγμάτευση την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τη χώρα».

Διευκρίνισε, δε, ότι εννοεί στήριξη «από την κοινωνία πριν από όλα, από το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα και φυσικά από τις δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις