Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου

Ζώδια

Δίδυμοι

Ο Ήλιος συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, γι' αυτό θα είναι ένα διήμερο ιδιαίτερα επικοινωνιακό και ζωηρό, με συναντήσεις με ανθρώπους απ' τα παλιά. Το παραπλανητικό τετράγωνο βέβαια του Ήλιου με τον Ποσειδώνα παραμορφώνει την πραγματικότητα, ίσως δεν βλέπετε σωστά τον εαυτό σας αλλά και τα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Συνεχίζει να είναι εποχή απολογισμών και κλεισίματος κύκλων, ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο όπου ο Ήλιος συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή και φέρνει στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους κάτι έχετε να ολοκληρώσετε. Δεν λείπει η παραπλάνηση και τα ψέματα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να ωθεί σε εξιδανικεύσεις κι εξαπατήσεις ή μπερδέματα.

Λέων

Φίλους και γνωστούς απ' τα παλιά φέρνει αυτές τις μέρες η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, η οποία κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πιθανή συμμετοχή σε ομάδες, κόμματα ή συλλόγους που είχατε αφήσει. Οι εξαπατήσεις, οι παρεξηγήσεις και οι παραπλανήσεις όμως θέλουν προσοχή, τόσο σε φιλίες κι ερωτικά, όσο και σε οικονομικά ζητήματα.

Παρθένος

Το Σαββατοκύριακο θα δώσει την ευκαιρία να αναδειχθείτε κοινωνικά κι επαγγελματικά, ενώ η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανό να φέρει συναντήσεις με άτομα εξουσίας οι οποίες είχαν αναβληθεί. Χρειάζεται προσοχή όμως σε πλάνες, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να παραμορφώνει την πραγματικότητα, τις σχέσεις και την εικόνα του εαυτού σας.

Ζυγός

Έμφαση στα ταξίδια δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, γι' αυτό δεν αποκλείεται να έχετε διάφορες περιπέτειες σε μέρη που είχατε ξαναβρεθεί ή να δείτε άτομα απ' το εξωτερικό. Επαναλήψεις και διορθώσεις σε σπουδές/εξετάσεις. Προσοχή χρειάζεται σε εξαπατήσεις και μπερδέματα σε εργασία, υγεία, νομικές υποθέσεις.

Σκορπιός

Κάνετε μια ανασκόπηση κ εξετάζετε σε μεγαλύτερο βάθος κάποια ζητήματα του παρελθόντος τώρα με την συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κορυφώνεται και το ονειρικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο ωθεί μεν σε εξιδανίκευση κι ονειροπόληση, ωστόσο χρειάζεται προσοχή σε πλάνες κι εξαπατήσεις. Ιδιαίτερα καλλιτεχνική επιρροή όμως.

Τοξότης

Πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο, με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους να φέρνει συναντήσεις με ανθρώπους απ' τα παλιά και την ευκαιρία για επανασυνδέσεις. Η θολούρα και οι πλάνες δεν λείπουν, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να παραμορφώνει την πραγματικότητα, ενώ προσοχή χρειάζεται σε ψέματα, αυταπάτες, χημικά, αλκοόλ.

Αιγόκερως

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες και δουλειές ή λεπτομέρειες που είχαν μείνει πίσω, καθώς κορυφώνεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, η οποία φέρνει και κινητικότητα εργασιακή. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα ψέματα, οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα, κυρίως σε επικοινωνία, υγεία, μετακινήσεις.

Υδροχόος

Ερωτικό, ζωηρό και χαρούμενο Σαββατοκύριακο, με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει αυτές τις μέρες ευκαιρίες για φλερτ αλλά και για ερωτικές επανασυνδέσεις. Δεν λείπει το στοιχείο της πλάνης, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να ωθεί σε ψέματα, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα οικονομικά – προσοχή σε υποσχέσεις κι εξαπατήσεις.

Ιχθύες

Το παρελθόν στο παρόν φέρνει η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή, η οποία δίνει συναντήσεις με άτομα απ' τα παλιά ή επιστροφή στις ρίζες με ένα ταξιδάκι. Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα βέβαια προκαλεί χάος και θολούρα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις αυταπάτες, τη σύγχυση και τις εξαπατήσεις. Άκρως καλλιτεχνική και ρομαντική επιρροή ωστόσο.

Κριός

Ιδιαίτερα επικοινωνιακό Σαββατοκύριακο, με τον Ήλιο να συναντά τον ανάδρομο Ερμή και να φέρνει τηλέφωνα, μηνύματα και συναντήσεις με συγγενείς, φίλους, έρωτες, γνωστούς απ' τα παλιά. Πιθανά και ταξιδάκια ή βόλτες σε μέρη που είχατε ξαναπάει. Δεν λείπουν τα μπερδέματα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα να προκαλεί θολούρα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ταύρος

Γόνιμο οικονομικά και συναισθηματικά το Σαββατοκύριακο, με την σύνοδο του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει πιθανόν χρήματα που σας χρωστούσαν, ενώ στις σχέσεις λέγονται πράγματα που προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια. Ωστόσο ταυτόχρονα δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις και τα ψέματα σε φιλίες και μέσα σε ομάδες, κόμματα, συλλόγους. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being