Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγρίνιο: Η ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών προς το Δήμο παρατείνεται έως τις 26 Ιουνίου

Αγρίνιο: Η ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών π...

Ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενημερώνει τους οφειλέτες του ΔΗΜΟΥ ότι είναι σε ισχύ η ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών στους ΟΤΑ με βάση τις διατάξεις του ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32 Α/21-03-2015).

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4 του άρθρου 1 του ν. 4321/2015 στην ρύθμιση υπάγεται το σύνολο των οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26-5-2015 προς τους ΟΤΑ α & β βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών, συμπεριλαμβανομένων των οφειλών που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα η την μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με τον ν. 1337/1983.

Για τις οφειλές αυτές η σχετική αίτηση για ένταξη στην ρύθμιση υποβάλλεται στην ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΠΑΛΑΜΑ & ΜΑΒΙΛΗ 6 ΑΓΡΙΝΙΟ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ έως 26-6-2015.

Το σύνολο των οφειλών δύναται να εξοφληθεί μέχρι και σε 100 μηνιαίες δόσεις ,με ελάχιστο ποσό δόσης τα είκοσι (20,00) ευρώ.

Για την υπαγωγή στην ρύθμιση πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στην ρύθμιση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις