Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρήστος Ρήγας: "Το τσίρκο του Νίκου Μιχαλολιάκου απόψε στην Πάτρα"

Χρήστος Ρήγας: "Το τσίρκο του Νίκου...

Ανακοίνωση του περιφερειακού συμβούλου που είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας Χρήστος Ρήγας, για τα σημερινά επεισόδια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου αναφέρει τα εξής: "Ο θίασος των φουσκωτών με ιμπρεσάριο κλίκα γύρω από τον γ.γ της Χρυσής Αυγής προσέφερε σήμερα Δευτέρα 25 Μαϊου μια δωρεάν παράσταση στο φιλοθεάμων κοινό της Πάτρας.

Μια ομάδα 30 γραφικών, οι περισσότεροι των οποίων μεταφερόμενοι από την Αθήνα, προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο του εκλεγμένου από τον Ελληνικό λαό της Δυτικής Ελλάδας ,περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Ρήγα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Πάντα από μακριά με κραυγές και χωρίς κανένα επιχείρημα και φυσικά πάντα χωρίς να πετύχουν τίποτα αφού ο Χρήστος Ρήγας εισήλθε και συμμετείχε στη συνεδρίαση του συμβουλίου κανονικά.

Οι κύριοι που κινούν τις φουσκωτές αυτές μαριονέτες οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι πραγματικοί εθνικιστές δε φοβούνται ούτε ενοχλούνται από περιφερόμενους θιάσους.

Η έδρα στο Περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας κερδήθηκε από τα πατριωτικά πιστεύω των ψηφοφόρων που κατάφερε να κερδίσει ο Χρήστος Ρήγας ως επικεφαλής του συνδυασμού της ''Ελληνικής Αυγής''.

Δεν ανήκουν σε κανένα καρεκλοκένταυρο των κεντρικών γραφείων της Αθήνας που ζει με διπλούς και τριπλούς μισθούς από το κόμμα χωρίς ποτέ να έχει μάθει τι θα πει αγώνας στο δρόμο, τι θα πει εθνικισμός."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Εισβολή Χρυσαυγιτών στο Περιφερειακό Συμβούλιο- Απαιτούσαν να παραδώσει την έδρα ο διαγραμμένος Ρήγας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις