Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλικό: Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά

Αιτωλικό: Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά

Συνελήφθησαν 27 άτομα για ρευματοκλοπή

Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στο Αιτωλικό. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε και συνελήφθησαν 27 άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε προχθές (22-5-2015), το πρωί, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε καταυλισμό στο Αιτωλικό.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, του Τμήματος Τροχαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης έγινε έλεγχος σε (27) κτίσματα – παραπήγματα του καταυλισμού, τα οποία ρευματοδοτούνταν παράνομα από παρακείμενο πυλώνα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ισάριθμοι ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

Υπογραμμίζεται ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις