Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Πατρινός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης σε καλοκαιρινή περιοδεία

Ο Πατρινός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ...

Αναμένεται να έρθουν και στην Πάτρα μέσα στο καλοκαίρι

Ο Πατρινός συνθέτης και τραγουδοποιός Θάνος Μικρούτσικος προγραμματίζει για το φετινό καλοκαίρι μία μουσική περιοδεία μαζί με μία πολλή καλή καλλιτεχνική παρέα, την ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαΐδη.

Ο πάντα δημιουργικός Θάνος Μικρούτσικος συνεργάζεται τακτικά τα τελευταία χρόνια με τον Κώστα Θωμαίδη (Καβάφης, Αφιέρωμα στο Μπρεχτ κ.α.) ενώ με την ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό Αφροδίτη Μάνου ο σπουδαίος Πατρινός συνθέτης έχει να συνεργαστεί πολλά χρόνια και σίγουρα αποτελεί είδηση το γεγονός της καλλιτεχνικής τους σύμπραξης.

Η συνάντηση Μικρούτσικου - Μάνου από μόνη της έχει ιστορικό και συμβολικό χαρακτήρα για πολλούς λόγους, όπως αναφέρει το σάιτ musicpaper.gr.

Oι δύο τους είχαν συνεργαστεί το 1975 στο δίσκο "Τα αντάρτικα - τραγούδια της λευτεριάς" από την δισκογραφική εταιρεία Lyra, μαζί και με τη Μαρία Δημητριάδη).

Ο Θάνος Μικρούτσικος βρίσκεται πάντα στις επάλξεις τα τελευταία χρόνια παίζει και ταξιδεύει ανά τη χώρα. Όσο για την Αφροδίτη Μάνου ξαναβγαίνει σιγά σιγά από την καλλιτεχνική της σιωπή (οι τελευταίες εμφανίσεις της ήταν με τον Μάνο Ελευθερίου στον Ιανό) και φαίνεται ορεξάτη.

Ο Κώστας Θωμαΐδης ήταν διακριτικός και εξαιρετικός στην τελευταία συνάντηση με τον Μικρούτσικο στον Υμηττό για το αφιέρωμα στον Μπρέχτ, όπως σημειώνει το musicpaper.gr. Ήδη οι τρεις τους έχουν ξεκινήσει τις πρόβες και τις προετοιμασίες στις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture