Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Φάντασμα" φωτογραφήθηκε σε Νοσοκομείο; ΦΩΤΟ

"Φάντασμα" φωτογραφήθηκε σε Νο...

Ένα περίεργο περιστατικό στη Μεγάλη Βρετανία

Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν στην ύπαρξη φαντασμάτων αλλά και αρκετοί αυτοί που αψηφούν τον φόβο και θέλουν να ανακαλύψουν από κοντά αν όντως κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Αυτό επιχείρησε η Jamie-Leigh Brown, η οποία πήρε την παρέα της και πήγε στο St Thomas's Hospital για να το εξερευνήσει.

Το νοσοκομείο St Thomas, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Stockport της Μεγάλης Βρετανίας, αρχικά λειτουργούσε σαν πτωχοκομείο την Βικτοριανή εποχή, και μετέπειτα σαν νοσοκομείο ψυχιατρικών παθήσεων, έχει κλείσει από το 2004.

 

Η 21 ετών Jamie-Leigh Brown, διακοσμήτρια στο επάγγελμα, θέλησε να εξερευνήσει το εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο αλλά ποτέ δεν φανταζόταν αυτό που θα βίωνε εκεί. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα The Sun όταν περπατούσαν στους διαδρόμους κάποια στιγμή άκουσαν βήματα να πηγαινοέρχονται αλλά δεν έβλεπαν τίποτα. Οι ανεξήγητοι ήχοι συνεχίστηκαν και έντρομοι έφυγαν.


Πριν φύγουν, όμως, τράβηξε μία φωτογραφία από ένα σημείο του νοσοκομείου, όπου φαίνεται μία μορφή. Το φάντασμα δεν είναι σαφές στην εικόνα, αλλά μοιάζει με ένα άτομο που φοράει ιατρική ποδιά και μάσκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και υπάρχουν και άλλα κρούσματα για ύπαρξη φαντασμάτων στο συγκεκριμένο πρωην νοσοκομείο το κεντρικό κτίριο αλλά και κάποιες πτέρυγες πρόκειται να ανακαινιστούν για να ξαναλειτουργήσει.

ΠΗΓΗ: dailymail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις