Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βενιζέλος: Το δημοψήφισμα δεν είναι οδός διαφυγής

Βενιζέλος: Το δημοψήφισμα δεν είναι οδός διαφυγής

Σύγκρουση Βενιζέλου-Βούτση με φόντο την συνέντευξη του πρωθυπουργού

Σφοδρή σύγκρουση με φόντο την πρώτη μετεκλογική τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου και του υπουργού Εσωτερικών Ν. Βούτση.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ένας πρωθυπουργός ο οποίος μπαίνει στην τελική ευθεία της διαπραγμάτευσης δεν λέει τέτοια πράγματα στην πρώτη μετεκλογική συνέντευξή του: «Δεν δίνει συνέντευξη για να επιτεθεί στους διεθνείς συνομιλητές του και δεν ανοίγει μέτωπα εσωτερικά προσβάλλοντας τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης αποκαλώντας τους τρόικα εσωτερικού και δεν θέτει με τέτοιο επικίνδυνο τρόπο θέμα δημοψηφίσματος», τόνισε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ καταλογίζοντας στον κ. Τσίπρα «έλλειψη ειλικρίνειας και πολιτικού θάρρους».

Επίσης τον κατηγόρησε ότι έστειλε «αντιφατικά μηνύματα» και μίλησε για «βαθειά αμφιθυμία και ταλάντευση» που θα συνεχίζεται μέχρι την στιγμή «της απόλυτης πρόσκρουσης στο αδιέξοδο», όπως είπε.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ άσκησε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «μας είπε ότι παραπλανήθηκε από τον Ντράγκι και εξ αυτού του λόγου με πολύ μεγάλη ευκολία είπε ψέματα στον ελληνικό λαό» και ότι «παραπλανήθηκαν στο Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου και το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να μην πάρουν χρηματοδότηση αλλά να τους πάρουν και τα 11 δισ. ευρώ του ΤΧΣ».

«Δεν παραπλανήθηκε ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, αλλά παραπλάνησε ο ίδιος τον ελληνικό λαό, δηλαδή τον εξαπάτησε», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις