Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ξεκινάει η λειτουργία του Ι.Κ.Α στην Κάτω Αχαΐα

Ξεκινάει η λειτουργία του Ι.Κ.Α στην Κάτω Αχαΐα

Ήταν δέσμευση του Δημάρχου

Μετά και τις τελευταίες υπογραφές, του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου και του διευθυντή του περιφερειακού υποκαταστήματος Πάτρας Ι.Κ.Α. -ΕΤΑΜ κ. Ανδρέα Αποστολόπουλου, για την παραχώρηση χρήσης ακινήτου, τίθεται  σε λίγες μέρες σε εφαρμογή  η επαναλειτουργία του υποκαταστήματος του Ι.Κ.Α στην Κάτω Αχαΐα. «Παρά την στενότητα χώρου που αντιμετωπίζει ο δήμος Δυτικής Αχαΐας και χωρίς να δαπανήσουμε χρήματα προς ενοικίαση χώρου, θα στεγάσουμε το γραφείο του Ι.Κ.Α.  στο  Κ.Ε.Π. της Κάτω Αχαΐας …» αναφέρει ο δήμαρχος  Χρήστος Νικολάου σε δήλωσή του ενώ τονίζει …

«Οι τεράστιες δυσκολίες αλλά και η οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζουμε δεν μας απογοητεύουν ούτε μας αποθαρρύνουν ώστε να υποστείλουμε την σημαία της διεκδίκησης για τον τόπο μας. Αντίθετα μας κάνουν πιο ώριμους και πιο δυνατούς ώστε καθημερινά να προσπαθούμε, με όσα μέσα διαθέτουμε,  να διευκολύνουμε  και  να «καλύπτουμε»  την ανάγκη εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων συνδημοτών μας με τις δημόσιες υπηρεσίες χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά ούτε ένα ευρώ.

Άλλωστε αυτή ήταν και η προεκλογική μας δέσμευση, καθημερινή δουλειά με στόχο την εξυπηρέτηση του δημότη,  το νοικοκύρεμα και την προκοπή του Δήμου μας χωρίς σπατάλες και πολλά λόγια, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον και  σεβόμενοι την δεινή κατάσταση της Χώρας». Κατά την διαδικασία  παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομικών κ. Παναγιώτης Μυλωνάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις