Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αρτοποιός επικήρυξε με 200 ευρώ τους κλέφτες καθισμάτων από την επιχείρησή του - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρτοποιός επικήρυξε με 200 ευρώ τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εδρασαν μέρα μεσημέρι

Μέρα μεσημέρι μια γυναίκα και ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας "σήκωσαν" τα καθίσματα από τον εξωτερικό χώρο του Αρτοποιείου «Ραύτοπουλος». Δεν είχαν ωστόσο υπολογίσει τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε κίνησή τους.

Οι κινήσεις τους αλλά και τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το κατάστημα, και τα δεδομένα έχουν ήδη προωθηθεί στην ασφάλεια Πατρών.

Ο ιδιοκτήτης των αρτοποιείων δεν έμεινε εκεί. Κοινοποίησε στο λογαριασμό του στο facebook τόσο καρέ απο το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αλλα ακόμη επικήρυξε και τους δράστες με το ποσό των 200 ευρώ.

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη αρτοποιείων:

«Παρακαλω δειτε το βιντεο της κλοπης του καθισματος απο το αρτοποιειο ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ και αν γνωριζετε κατι για τους δυο δραστες παρακαλω επικοινωνηστε με ενα απο τα τεσσερα καταστηματα μας.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΗ 200 ΕΥΡΩ.Αν θελετε μπορειτε να το κοινοποιησετε και στους δικους σας φιλους».

To thebest.gr δεν δημοσιεύει το βίντεο όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις