Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νταβλούρος: «Οι θιασώτες του κινήματος “Δεν πληρώνω” βάζουν διόδια στην Κάτω Αχαϊα»!

Νταβλούρος: «Οι θιασώτες του κινήματος “...

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρόσφατης σύσκεψης

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρόσφατης σύσκεψης των βουλευτών και φορέων με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη για το μείζον θέμα της χάραξης της νέας Πατρών – Πύργου, ο τέως βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νταβλούρος δήλωσε:

«Οι θιασώτες και υποστηρικτές του κινήματος “Δεν πληρώνω”, αυτοί που έκαναν σημαία τους τη μη καταβολή των τελών διέλευσης στους Σταθμούς Διοδίων, έρχονται σήμερα και μας λένε ότι σε ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο που ήδη καρκινοβατεί με δική τους ευθύνη, σ’ αυτό της χάραξης της Πατρών – Πύργου, θα βάλουν διόδια στην Κάτω Αχαϊα!

Θαυμάστε μέγεθος υποκρισίας και φαρισαϊσμού, τη στιγμή που ακόμη και την περασμένη Κυριακή μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη βουλευτίνα κυρία Λέβα, σήκωναν τις μπάρες των διοδίων στη Φθιώτιδα!

Προσωπικά, θα στηρίξω τον αγώνα της δυτικής Αχαϊας κατά της τοποθέτησης Σταθμού Διοδίων στην περιοχή τους, όχι γιατί αποφάσισα να προσχωρήσω όψιμα στο κίνημα “Δεν πληρώνω”, αλλά γιατί ακριβώς το έργο αυτό τους ανήκει και δεν το χρωστάνε σε κανέναν. Σε κάθε περίπτωση πάντως είμαι στο πλευρό των πολιτών και των φορέων, που δεν πρέπει να περιοριστούν σε δηλώσεις αλληλεγγύης, αλλά να προχωρήσουν σε δυναμικότερες διεκδικήσεις, προκειμένου το έργο να δημοπρατηθεί άμεσα και στο σύνολο του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις