Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Nέα κάγκελα στον μώλο της Αγίου Νικολάου, λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη κινητοποίηση για το θαλάσσιο μέτωπο- ΦΩΤΟ

Nέα κάγκελα στον μώλο της Αγίου Νικολάου...

Έχουν τοποθετηθεί οι σιδερένιες υποδομές ύψους 2,5 – 3 μέτρων, που είναι έτοιμες να… υποδεχθούν μεγάλη συρόμενη πόρτ

Καινούργια κάγκελα έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες στη λιμενική ζώνη της Πάτρας κοντά στο Μόλο της Αγίου Νικολάου και μάλιστα λίγα 24ωρα πριν πραγματοποιηθεί η παμπατραϊκή κινητοποίηση το Σάββατο, για τη διεκδίκηση του θαλασσίου μετώπου.

Όπως αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας "Τα Γεγονότα" που δημοσιεύει το θέμα στο σημερινό της φύλλο,  ήδη έχουν τοποθετηθεί οι σιδερένιες υποδομές ύψους 2,5 – 3 μέτρων, που είναι έτοιμες να… υποδεχθούν μεγάλη συρόμενη πόρτα , η οποία θα απομονώνει τους πολίτες, από το τμήμα της παραλιακής ζώνης που ξεκινά από την Αγίου Νικολάου και εκτείνεται προς το σταθμό «Παν. Κανελλόπουλος».

Και ενώ ο ΟΛΠΑ… οχυρώνεται με τις νέες σιδηρόφρακτες κατασκευές, η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών, πυκνώνει τις επαφές της με τους φορείς της πόλης, προκειμένου η κινητοποίηση του Σαββάτου να είναι μαζική και να εξελιχθεί σε παμπατραϊκή.

"Ωστόσο, τόσο τα μέλη της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών, όσο και οι πολίτες, εκτιμούν ότι «απαιτούνται πιο δυναμικές κινητοποιήσεις για να αποτραπούν, τα όποια σχέδια υπήρχαν ή εξακολουθούν να υπάρχουν, για ιδιωτικοποίηση των δημοσίων χώρων" αναφέρει η εφημερίδα "Γεγονότα" και συνεχίζει υπενθυμίζοντας  ότι "την ίδια άποψη είχαν και τον Μάιο του 2011 στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής Πελετίδη, (όπως ο Α. Αντωνόπουλος), τα οποία είχαν διακωμωδήσει ανάλογες εκδηλώσεις της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών, κάνοντας λόγο για «πανηγυράκια».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα "Γεγονότα"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις