Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου

 Τα ζώδια σήμερα 30 Μαρτίου

Ζώδια

Κριός

Μια πολύ καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο αυτές τις μέρες προσφέρει ενίσχυση στα έσοδα, αναγνώριση επαγγελματική και βοήθεια από άτομα εξουσίας. Η εκτίμηση που δείχνετε στη ζωή και στους ανθρώπους, γυρνά σ' εσάς. Βαθιά ερωτική επιρροή επίσης.

Ταύρος

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο αυτές τις μέρες προσφέρει αναγέννηση κι ενδυνάμωση σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ τονώνει τα οικονομικά σας. Οι δεσμοί αποκτούν περισσότερο βάθος και γίνονται ιδιαίτερα ικανοποιητικοί. Εύνοια σε ζητήματα νομικά, σπουδών, συγγραφής, διδασκαλίας, ταξιδιών.

Δίδυμοι

Ενίσχυση οικονομική αλλά και ψυχική φέρνει αυτές τις μέρες η πολύ καλή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ μπορεί παρασκηνιακά να γίνονται πράγματα που θα λειτουργήσουν προς όφελός σας. Εύνοια σε ζητήματα κληρονομικά, εφορίας, δανείων, επενδύσεων, οικονομικών συνεργασιών, συντάξεων, διατροφής συζύγου κ.α. Μυστικές σχέσεις με πολύ πάθος.

Καρκίνος

Αναγεννά και δυναμώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ αυτές τις μέρες βιώνετε μεγαλύτερο πάθος με τον σύντροφο αλλά και μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη ταύτιση με συνεργάτες, φίλους, γνωστούς και ομοϊδεάτες. Η μοίρα και οι καταστάσεις τώρα βοηθούν σχέσεις, συνεργασίες και δικτύωση.

Λέων

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά σας είναι η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες βιώνετε μεγαλύτερη εκτίμηση κι αναγνώριση, ενώ αυξάνει η επιρροή και η δημοφιλία σας. Πολύ καλή για επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες θα φανούν ισχυρές. Ενδυνάμωση οικονομική. Τόνωση και σε υγεία και σχέσεις.

Παρθένος

Πολύ ερωτική η επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες προσφέρει βάθος συναισθημάτων και ουσιαστικότερη και ικανοποιητικότερη ένωση με τον σύντροφό σας. Τόνωση οικονομική. Αυξημένη δημιουργικότητα. Εύνοια σε θέματα νομικά, σπουδών, ταξιδιών – πιθανοί και έρωτες με ξένους. Οι σχέσεις με τα παιδιά δυναμώνουν επίσης.

Ζυγός

Δυναμώνει τις οικογενειακές κι ερωτικές σχέσεις αυτές τις μέρες η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα, ενώ νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια ψυχική. Πιθανή αναγέννηση σχέσεων. Ενίσχυση οικονομική από τρίτους, απ' την οικογένεια, τον σύντροφο κλπ. Ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες, τις επενδύσεις, τα δάνεια και θέματα κληρονομικά, εφορίας κλπ.

Σκορπιός

Το πάθος του ζωδίου σας βγαίνει έντονα στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με την πολύ ερωτική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία δυναμώνει τους δεσμούς, τόσο τους αισθηματικούς, όσο και με συνεργάτες, καλούς φίλους και συγγενείς. Προσφέρει στιγμές βαθιάς ταύτισης, επικοινωνίας και ικανοποίησης. Ευνοεί συμφωνίες, νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Ανάσα οικονομική αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που ενισχύει τα έσοδα και βιώνετε επιτέλους αίσθημα ασφάλειας. Επίσης ευεργετεί τον εργασιακό τομέα, είστε πιο γόνιμοι και παραγωγικοί, ενώ ευνοούνται οι καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες κι ενδυναμώνονται οι εργασιακοί δεσμοί. Εύνοια και στην υγεία.

Αιγόκερως

Άμεσα σάς ευεργετεί το θετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες δυναμώνει κι αναγεννά ερωτικούς ή άλλους δεσμούς, ενώ αυξάνει το πάθος και βιώνετε βαθιά ικανοποίηση με τον σύντροφο. Οικονομική ενίσχυση. Αναζωογόνηση της δημιουργικότητάς σας. Ουσιαστικότερη επαφή με τα παιδιά. Βαθιά χαρά κι εκτίμηση της ζωής.

Υδροχόος

Αίσθημα ψυχικής δύναμης κι ισορροπίας προσφέρει αυτές τις μέρες η ευεργετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Οι οικογενειακές σχέσεις δυναμώνουν ή και αναγεννιούνται, ενώ ενδέχεται να λάβετε οικονομική ενίσχυση από τους δικούς σας. Εύνοια σε ζητήματα σπιτιού, ακινήτων. Τελικό και αίσιο ή και κερδοφόρο κλείσιμο κύκλων και θεμάτων.

Ιχθύες

Σήμερα κορυφώνεται μια ευεργετική όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο αυτές τις μέρες δυναμώνει δεσμούς φιλικούς και συγγενικούς, ακόμα και σχέσεις με συμμαθητές, γείτονες, ομοϊδεάτες. Πιθανόν να αναγεννιούνται κάποιες σχέσεις. Ευνοεί ιδιαίτερα τις συζητήσεις, τις συμφωνίες και τη δικτύωση, ενώ η ζωή σάς στέλνει άτομα ευεργετικά. Ενδυνάμωση νοητική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being