Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα 27 Μαρτίου

Ζώδια

Ζώδια

Για το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στην οικογένεια, το σπίτι και σε ζητήματα ακινήτων, ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα. Εστίαση επίσης στο παρελθόν. Το βράδυ όμως θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να φλερτάρετε ή να παίξετε και ν' ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά.

Κριός

Νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες μέσα στον οικογενειακό χώρο λόγω έλλειψης κατανόησης. Όμως σύντομα το κλίμα θα βελτιωθεί, με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα το μεσημέρι να ωθεί σε υπερβάσεις και να μαλακώνει τη διάθεση. Αργά το βράδυ πιθανόν να προκύψουν κάποιες εμμονές, κυρίως με το παρελθόν και με αισθήματα πικρίας.

Ταύρος

Επικοινωνιακή μέρα, με συναντήσεις, τηλέφωνα, γνωριμίες, συζητήσεις και με αρκετές μετακινήσεις. Το πρωί είναι πιθανά πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα, όμως σύντομα θα ξεπεραστούν και το μεσημέρι μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες συζητήσεις που σας επιτρέπουν να οραματιστείτε το μέλλον. Το βράδυ προσοχή σε ίντριγκες με συγγενείς.

Δίδυμοι

Θέματα οικονομικά τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ το πρωί μπορεί να υπάρξουν πρόσκαιρα προβλήματα σε πληρωμές ή σε άλλες συναλλαγές. Σύντομα όμως ξεπερνιούνται και κατά το μεσημέρι ενδέχεται να σας έρθουν κάποια έσοδα που σας σώζουν. Την ίδια ώρα, δημιουργούνται γέφυρες με άτομα εξουσίας. Το βράδυ προσοχή στην κτητικότητα.

Καρκίνος

Η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σήμερα σάς κάνει δραστήριους κι εξωστρεφείς, όμως νωρίς το πρωί προσέξτε τους εγωισμούς και τις διαφωνίες με άτομα εξουσίας. Το όμορφο τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα ωστόσο το μεσημέρι, κάνει το κλίμα ρομαντικό και σας μαλακώνει ψυχικά. Αργά το βράδυ προσέξτε εμμονές, πικρίες και ψυχαναγκασμούς.

Λέων

Λίγη παραπάνω κυκλοθυμία και τάσεις απόσυρσης φέρνει σήμερα η Σελήνη απ' τον Καρκίνο. Αν και το ζώδιό σας είναι εξωστρεφές, σήμερα υπάρχει ανάγκη ησυχίας. Το πρωί νωρίς κάποια θέματα ίσως εμποδιστούν στο να κλείσουν, κάτι όμως που θα διευκολυνθεί το μεσημέρι. Αργά το βράδυ προσοχή σε παρασκήνια, κριτικές αλλά και εμμονές.

Παρθένος

Μέρα δικτύωσης, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς και να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Νωρίς το πρωί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα δικτύωσης. Το μεσημέρι όμως έρχεται να δημιουργήσει γέφυρες κατανόησης κι επικοινωνίας. Αργά το βράδυ προσέξτε τις ζήλιες στα ερωτικά και τις ίντριγκες στις παρέες σας.

Ζυγός

Έμφαση στα επαγγελματικά σας δίνει σήμερα η Σελήνη, όπου νωρίς το πρωί ίσως υπάρξουν πρόσκαιρες διαφωνίες με συνεργάτες ή με άτομα εξουσίας. Σύντομα όμως ξεπερνιούνται, με την ευεργετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να γεφυρώνει τις διαφορές, ενώ μπορεί να σώζεστε από δύσκολες καταστάσεις. Αργά το βράδυ προσοχή σε εμμονές – πιθανή ψυχική κάθαρση.

Σκορπιός

Το πρωί μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιθέσεις με άτομα εξουσίας στη δουλειά ή και με δασκάλους, συγγενείς, άτομα απ' το εξωτερικό. Σύντομα ξεπερνιούνται όμως, με την ωραία όψη Σελήνης-Ποσειδώνα το μεσημέρι να μαλακώνει τα συναισθήματα και να αυξάνει τον ρομαντισμό. Αργά το βράδυ επίσης προσοχή σε ίντριγκες με συγγενείς.

Τοξότης

Για σήμερα η Σελήνη θα δίνει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, όπου το πρωί μπορεί να παρουσιαστούν πρόσκαιρες δυσκολίες. Κατά το μεσημέρι όμως, η θετική γωνία Σελήνης-Ποσειδώνα δίνει διακριτικές αλλά σωτήριες λύσεις – πιθανόν η οικογένεια να βοηθά. Το βράδυ αργά θα υπάρχει αυξημένη τάση κτητικότητας, ζήλιας και υπόγειων ανταγωνισμών.

Αιγόκερως

Κοινωνική μέρα για το ζώδιό σας, με συναντήσεις διάφορες, όμως νωρίς το πρωί μπορεί να δυσκολευτούν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ωστόσο το μεσημέρι έρχεται η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να ομορφύνει το κλίμα, την επικοινωνία και τις σχέσεις. Αργά το βράδυ δεν θα λείψει ένα ξεκαθάρισμα ψυχολογικό – προσοχή σε φόβους κι εμμονές.

Υδροχόος

Παραγωγική η σημερινή μέρα, με την Σελήνη να δίνει έμφαση στα εργασιακά και σε καθημερινές δουλειές. Το πρωί δεν θα λείψουν πρόσκαιρα προβλήματα σε δουλειά, επικοινωνία, μετακινήσεις. Σύντομα ξεπερνιούνται ωστόσο. Κέρδη και θετικές εργασιακές εξελίξεις γύρω στο μεσημέρι. Το βράδυ προσέξτε τις κριτικές και κάποια παρασκήνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being