Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυφαίοι πασχαλινοί προορισμοί στην Ελλάδα

Κορυφαίοι πασχαλινοί προορισμοί στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την trivago

Η Αθήνα αλλά και τα Χανιά είναι οι προορισμοί της Ελλάδας, τους οποίους δείχνουν να προτιμούν περισσότερο οι ξένοι τουρίστες που θέλουν να εκμεταλλευτούν το καθολικό Πάσχα (5 Απριλίου) για να επισκεφτούν τη χώρα μας.

Σύμφωνα με τελευταία έρευνα της trivago, που βασίζεται στις αναζητήσεις που έγιναν από τις αρχές του έτους μέχρι τις 15 Μαρτίου για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 2 και 5 Απριλίου, τα Χανιά αποτελούν τον προορισμό που επιλέγουν οι περισσότεροι από τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα, μετά την Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, τη δεύτερη μεγαλύτερη κρητική πόλη επιλέγουν κατά κύριο λόγο για τις διακοπές τους οι Άγγλοι, οι Πολωνοί, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί και οι Δανοί.

Αλλες πόλεις
Οι ελληνικές πόλεις, ωστόσο, που προτιμώνται από τους ξένους τουρίστες επεκτείνονται και πέρα από τα σύνορα της Κρήτης. Πιο αναλυτικά, οι Γερμανοί δείχνουν μεγάλη προτίμηση στο να επισκεφθούν την Αθήνα, αλλά και την πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα αλλά και στη Μύκονο δείχνουν την προτίμησή τους οι Ισπανοί, ενώ οι Ιταλοί εκτός από την Αθήνα και τα Χανιά, παρουσιάζουν ενδιαφέρον και για την Κω. Τέλος, οι Πολωνοί, οι οποίοι συγκαταλέγουν την Ελλάδα ανάμεσα στους 15 κορυφαίους προορισμούς για τις διακοπές του Πάσχα, δείχνουν μεγάλη προτίμηση και στην ελληνική πρωτεύουσα, πέραν της πόλης των Χανίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις