Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 4 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα, 4 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθύες

Βελτίωση στο χώρο δουλειάς και στα έσοδα, με πιθανές επαγγελματικές επιτυχίες, φέρνει αυτές τις μέρες η τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα. Ταυτόχρονα όμως κορυφώνεται και η ασταθής σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, λόγω της οποίας μπορεί να προκύπτουν και έκτακτα οικονομικά θέματα κι έξοδα, ή να δημιουργείται συναισθηματική ανασφάλεια.

Κριός

Η Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δυο σημαντικές όψεις. Το τυχερό τρίγωνό της με τον Δία φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά και στα έσοδα, ενώ νιώθετε την καλοσύνη των ανθρώπων. Η συνάντησή της με τον Ουρανό φέρνει εκπλήξεις απ' τη μία αλλά και κάποια έκτακτα έξοδα ή αλλοπρόσαλλες και ψυχρές συμπεριφορές.

Ταύρος

Καρποφορούν κάποιες προσπάθειες του παρελθόντος αυτές τις μέρες με το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο φέρνει και θετικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, οικονομικά. Ταυτόχρονα κορυφώνεται και η σύνοδος Αφροδίτη-Ουρανού η οποία φέρνει την κάπως απότομη αποκοπή από άτομα που δεν έχετε τις ίδιες ιδεολογίες.

Δίδυμοι

Δυο σημαντικές όψεις κορυφώνει σήμερα η Αφροδίτη, οι οποίες επηρεάζουν κυρίως τις φιλίες σας και τις σχέσεις με γνωστούς και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, διαδίκτυο. Το τρίγωνό της με τον Δία φέρνει θετικούς φίλους αλλά κι επιτυχημένες συμφωνίες. Η σύνοδός της με τον Ουρανό ωστόσο είναι πιθανό να απομακρύνει απότομα κάποια άτομα.

Καρκίνος

Πολύ ευεργετικό για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες αυξάνει τα έσοδα, την δημοφιλία και την επιτυχία σας. Η Αφροδίτη συναντιέται ταυτόχρονα και με τον απρόβλεπτο Ουρανό, μια επιρροή που φέρνει αναπάντεχες συμπεριφορές από άτομα εξουσίας ή στις σχέσεις, και έκτακτα έξοδα.

Λέων

Άμεσα σάς ευεργετεί το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, με το οποίο αυτές τις μέρες βιώνετε την γενναιοδωρία της ζωής και των ανθρώπων. Βελτίωση οικονομική, ευτυχείς εξελίξεις στις σχέσεις. Ταυτόχρονα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει έκτακτες εξελίξεις σε θέματα ταξιδιών, σπουδών, νομικών, ενώ μπορεί να διακόπτονται σχέσεις με δασκάλους.

Παρθένος

Απ' τη μία το ευεργετικότατο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει ενίσχυση οικονομική από τρίτους και πιθανές χορηγίες ή επιτυχίες σε άλλα οικονομικά θέματα, μια όψη που κορυφώνεται σήμερα. Αίσιο κλείσιμο κύκλων. Απ' την άλλη, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού προκαλεί και κάποιες ανατροπές, τόσο σε οικονομικά ζητήματα, όσο και στα ερωτικά – πιθανή ψυχρότητα.

Ζυγός

Επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις σας οι σημαντικές όψεις της Αφροδίτης που κορυφώνονται σήμερα. Το τυχερό τρίγωνό της με τον Δία φέρνει ευτυχείς εξελίξεις σε ερωτικά, συνεργασίες, φιλίες, ενώ κάποια άτομα είναι πολύ καλά μαζί σας. Απ' την άλλη, η σύνοδός της με τον Ουρανό φέρνει και κάποιες απρόβλεπτες ή κυκλοθυμικές συμπεριφορές και απομάκρυνση. Έκτακτα έξοδα.

Σκορπιός

Πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά φέρνει το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα – ευεργεσία από άτομα εξουσίας, δημοφιλία, θετικές νέες συνεργασίες, καρποφορία οικονομική. Κορυφώνεται όμως και η ασταθής σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία αυτές τις μέρες φέρνει ψυχρότητα ή αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές με συναδέλφους ή αποκοπή από συνεργάτες.

Τοξότης

Τυχερό για το ζώδιό σας το εξαιρετικό τρίγωνο Δία-Ουρανού που κορυφώνεται τώρα, μια όψη πιο μακροχρόνιας επιρροής, η οποία αυτή τη περίοδο ανοίγει τη ζωή σας, φέρνει επιτυχίες σε σπουδές και νομικά ζητήματα, ενώ ίσως ανοίγονται πόρτες για το εξωτερικό και για ταξίδια. Ωραίες εκπλήξεις στα ερωτικά και με τα παιδιά. Επινοητικότητα, δημιουργικότητα, ελευθερία.

Αιγόκερως

Σήμερα κορυφώνεται το τυχερό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο φέρνει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα αλλά και ευεργεσία από την οικογένεια ή σε θέματα σπιτιού, ακινήτων. Ταυτόχρονα βέβαια κορυφώνεται και η άστατη σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, η οποία προκαλεί ψυχολογική αστάθεια και απρόβλεπτες συμπεριφορές σε σχέσεις. Έκτακτα έξοδα.

Υδροχόος

Ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει αυτές τις μέρες το πολύ ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ οι άλλοι δείχνουν τον καλό και γενναιόδωρο εαυτό τους. Ταυτόχρονα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού προκαλεί απρόβλεπτες συμπεριφορές ή και αποκοπή από συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Επικοινωνιακά απρόοπτα επίσης. Ξαφνικά ταξιδάκια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being