Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Συναυλία Τζαζ Μουσικής στην αίθουσα συναυλιών της Πολυφωνικής

Πάτρα:Συναυλία Τζαζ Μουσικής στην αίθουσ...

Ο Μένιος Γούναρης στο πιάνο και ο Γιώργος Κοκκινάρης στο κόντραμπάσο

Πραγματοποιείται το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 8.30 το βράδυ, στην αίθουσα συναυλιών της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ , ‘’Τόλης Νομικός’’, συναυλία τζαζ μουσικής, με τους βιρτουόζους μουσικούς Μένιο Γούναρη στο πιάνο και το Γιώργιο Κοκκινάρη στο κοντραμπάσο.

Η συναυλία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διευθυντής: Γιώργος Μπουρδόπουλος] και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα τζαζ μουσικής, που θα περιλαμβάνει τα έργα:

Alone together του Arthur Schwartz, Yesterdays του Jerome Κern, Whisper not του Benny Golson, Round midnight του Thelonious Monk, What is this thing called love του Cole Porter και Billies bounce του Charlie Parker.

Ο Μένιος Γούναρης [καθηγητής πιάνου τζαζ του Ωδείου της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’], γεννήθηκε στο Αγρίνιο τον Οκτώβριο του 1983. Σπούδασε κλασικό πιάνο στο ωδείο Σύγχρονης Τέχνης και θεωρητικά με τον Κωνσταντίνο Κοντίνη. Το 2003 γράφτηκε στο Δημοτικό ωδείο Πατρών, όπου παρακολούθησε μαθήματα jazz πιάνου, με καθηγητή τον Γιώργο Μεταξά, τελειώνοντας τις σπουδές του το 2006.

Την περίοδο 2008-2010, παρακολούθησε μαθήματα jazz και jazz αρμονίας, με τον Σταύρο Λάντσια. Το 2011 έγινε δεκτός στο κονσερβατόριο της Ουτρέχτης Ολλανδίας, όπου για ένα χρόνο, συνέχισε τις σπουδές του δίπλα στους: Bert van den Brink και Randal Corsen.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους: Jean Michel Pilc, Bert van den Brink, Jonathan Kreisberg, Ignacio Berroa, Γιώργο Κοντραφούρη κ.α.

Σήμερα διδάσκει jazz πιάνο και συνεργάζεται με jazz μουσικούς, συμμετέχοντας σε συναυλίες και φεστιβάλ, είτε με το δικό του τρίο, είτε ως συνεργάτη

Ο Γιώργος Κοκκινάρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας από το 1999. Από το 2009 σπουδάζει κλασικό κοντραμπασο με τον Βιλέν Καραπετιάν και θεωρητικά με τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο, οι οποίοι είναι καθηγητές στο Δημοτικό Ωδείο Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture