Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός
Εσάς  τους Κριούς οι ημέρες αυτές σας καλούν να ασχοληθείτε με το σπίτι και τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ή να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητή σας περιουσία. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο ευνοούν εσάς που έχετε γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Αυτή την περίοδο θα δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ ευνοείται  η συλλογική δουλειά. Βέβαια, στη συναισθηματική σας  ζωή ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες έννοιες, κάποιο άγχος θα μπορούσα να πω.

Ταύρος
Η περίοδος αυτή είναι περίεργη για σας τους Ταύρους, με  ένα άγχος να υπάρχει και μια μυστικότητα θα μπορούσα να πω στις κινήσεις και τις επαφές. Η μυστικότητα αυτή μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς είτε από τους άλλους  προς εσάς. Θα έχετε μια είδηση για ένα σημαντικό επαγγελματικό ζήτημα  το οποίο θα μπορούσε να αποδώσει, χωρίς βεβαίως να κάνετε υπερβολές, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 4-6 Μαΐου. Σε θέματα που έχουν σχέση με την ακίνητή σας περιουσία ή τα οικογενειακά σας θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας. Την Παρασκευή ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα, ενώ το Σαββατοκύριακο οι φίλοι και οι συγγενείς σας παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Δίδυμοι
Ένα ευχάριστο τριήμερο θα είναι αυτό για σας τους Διδύμους, με τον κυβερνήτη σας Ερμή  να προωθεί τα ταξίδια, τις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά αλλά και νέες, σημαντικές ιδέες! Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτό τον καιρό, αρκεί βεβαίως να μην τους εμπλέξετε με τα οικονομικά σας. Μην εμπλέξετε επίσης την συλλογική δουλειά με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να δανειστείτε, και μην υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες. Θα κάνετε συζητήσεις με πρόσωπα κύρους  για θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας. Γενικότερα, για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο προβλέπεται ένα ευχάριστο διάστημα.

Καρκίνος
Καρκίνοι  μου το Σαββατοκύριακο αυτό είναι αφιερωμένο σε σας, με την Σελήνη που περνά στο δικό σας ζώδιο να σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις. Όμως, ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό θέμα σας ταλανίζει αυτό το διάστημα, ειδικά όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Υπάρχει γενικότερα μια ένταση σε αυτούς τους τομείς. Σε ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσατε να κάνετε τώρα μια συμφωνία, να το επιλύσετε, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Προσέχετε γενικότερα, καθώς  ο νέος μήνας  ενδέχεται να δημιουργήσει εντάσεις στον κοινωνικό ή τον επαγγελματικό σας τομέα. Προστατευτείτε από κρυολογήματα, μικροατυχήματα και μην τρέχετε όταν οδηγείτε.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες αυτή την περίοδο θα ξεκαθαρίσετε γενικότερα πράγματα που ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας πάνω σε ένα οικονομικό ή ένα κληρονομικό θέμα. Είστε γεμάτοι δράση και ζωντάνια, γεμάτοι ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τυχόν θέματα που προκύπτουν, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Οι νέες ιδέες που θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενδεχομένως να  εισακουστούν κατά τον καλύτερο τρόπο.  Καλό θα είναι να μείνετε για λίγο μόνοι και να αναλογιστείτε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Πάντως ο Κρόνος σταθεροποιεί τα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Παρθένος
Παρθένοι μου, οι οικογενειακές  υποθέσεις δεν λείπουν για σας που είστε γεννημένοι τον Αύγουστο. Έχει αρχίσει μια περίοδος  που αλλιώς είναι τώρα η συναισθηματική σας ζωή στην αρχή του μήνα και αλλιώς θα είναι όταν τελειώσει αυτή περίοδος. Θα περάσετε πολλά σκαμπανεβάσματα στα συναισθηματικά σας, ίσως ακόμη και να προκύψουν  νέα δεδομένα. Ακόμη, ένα οικονομικό, κληρονομικό ή ένα  φορολογικό θέμα θα  έχει μια ευχάριστη κατάληξη. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας συμπαραστέκονται.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς το τριήμερο αυτό η κοινωνική και η επαγγελματική σας  ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες! Η Αφροδίτη και ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργούν εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Προσέχετε επίσης και την υγεία σας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, και μην ορίζετε πολύ σημαντικά γεγονότα για  αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός
Το τριήμερο αυτό είναι πολύ σημαντικό για σας τους Σκορπιούς, με την Σελήνη στον Καρκίνο να σας βοηθά να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια. Η συναισθηματική  σας ζωή ευνοείται επίσης, όμως σας απασχολεί ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Αυτό τον καιρό μπορεί να είστε αρκετά μαχητικοί και να βγάλετε τα απωθημένα σας ακόμη και σε πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος, όπου το κλίμα είναι και θετικό και αρνητικό. Υπάρχουν δηλαδή στο περιβάλλον της εργασίας σας κάποιοι άνθρωποι που γοητεύονται από εσάς και σας βοηθούν, μπορεί  όμως να υπάρξουν και κάποιες σημαντικές διαφωνίες.

Τοξότης
Τοξότες μου, το τριήμερο αυτό σας παρακινεί και σας ανοίγει πόρτες για ποικίλες και διάφορες εργασίες. Η δημιουργική δράση είναι έντονη για σας που έχετε γεννηθεί τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, ενώ και η συναισθηματική σας ζωή φαίνεται να είναι αρκετά παθιασμένη! Ένα οικονομικό  θέμα θα μπορούσε τώρα να βρει λύσεις. Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-4 Δεκεμβρίου θα έχετε απρόβλεπτες συναντήσεις  οι οποίες θα σας βοηθήσουν  να δείτε τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα και να ακολουθήσετε νέους δρόμους.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους το τριήμερο αυτό είναι ιδιαίτερα πιεστικό, με την Σελήνη στο απέναντί σας  ζώδιο να σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας. Όμως, οικογενειακά θέματα σας πιέζουν , ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι προωθείται. Προσέχετε την υγεία σας.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους έχει ξεκινήσει ένας μήνας γεμάτος δράση και σημαντικές υποχρεώσεις! Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Φεβρουαρίου θα έχετε απρόσμενες ειδήσεις, ενώ ο εργασιακός σας χώρος θα απορροφήσει τις σκέψεις σας όλες αυτές τις ημέρες. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν  κάποιες αντίξοες καταστάσεις.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς είναι σημαντική αυτή η περίοδος  καθώς κάνετε ένα νέο, θετικό ξεκίνημα. Στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις. Προωθείστε τα σχέδια που κάνετε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα οικονομικό θέμα κινείται μεταξύ εσόδων και εξόδων. Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας ασχοληθείτε με τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αποφύγετε να δώσετε λαβή για σχόλια.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being