Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aπόψε στο Επίκεντρο+ οι Datfunk band, στο μουσικό φεστιβάλ One Night Band

Aπόψε στο Επίκεντρο+ οι Datfunk band, στ...

Στις 21.30

To μουσικό φεστιβάλ One Night Band στο Επίκεντρο+ στην οδό Αγίου Διονυσίου και Νόρμαν στην Πάτρα που ξεκίνησε στις 16/2/2015 συνεχίζεται απόψε Τρίτη 17/2 στις 21.30 με τους Datfunk Band.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται για την συγκεκριμένη μπάντα, μερικές φορές μπορεί να νομίζεις ότι ακούγονται σαν τους Μedeskin Martin & Wood ή τους Soulive με μεγάλη επιρροή απο την jazz-blues και rock στον ήχο του hammond αλλά το συγκεκριμένο μουσικό τρίο (Αστέριος Παπασταματάκης -organ/rhodes/bass, Μιχάλης Καπηλίδης-drums, Adedeji Adetayo - vocals/guitar) αλλάζει τα δεδομένα στον κλασικό ήχο ενός jazz organ trio ''μαγειρεύοντας'' το funk με το blues και το afrobeat με πολλές διασκευές αλλά και original συνθέσεις.

Έχοντας έντονη και συνεχή παρουσία στην Αθηναική σκηνή αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ετοιμάζονται σύντομα να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ ενόψει και της καλοκαιρινής τους συμμετοχής σε φεστιβάλ στην Ευρώπη.

*Το One Night Band Festival θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 18/2/2015 τους Πατρινούς Βandamadara που παίζουν κομμάτια με ελληνικό στίχο σε στυλ ρέγκε και ska μουσικής.

Τιμή εισόδου 10 ευρώ με μπύρα 500 ml.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View