Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός
Η Κυριακή είναι μια ωραία μέρα για να δείτε τους φίλους, τα αγαπημένα σας  πρόσωπα, αλλά  και για να προωθήσετε θέματα της οικογένειας που σας απασχολούν. Γενικά, το τριήμερο αυτό είναι μια περίεργη περίοδος, κατά την οποία θα πρέπει να προσέχετε.

Ταύρος
Μπορείτε να κάνετε ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα , το οποίο μπορεί να σας αποδώσει ό,τι καλύτερο. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τα καινούργια ξεκινήματα, χωρίς όμως να ρισκάρετε σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οι συναντήσεις σας με πρόσωπα κύρους μπορεί να μην αποδώσουν αυτά που επιδιώκετε.

Δίδυμοι
Το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από την κοινωνική σας ζωή, που μπορεί να παρουσιάζει υπερβολές, δεν παύει όμως να είναι ευχάριστη! Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου θα πρέπει να προσέχετε τις  συναλλαγές σας, καθώς ο  Άρης δημιουργεί εντάσεις στις επαφές σας με πρόσωπα κύρους. Χαμηλώστε  λοιπόν τους τόνους  στις συναλλαγές σας, είτε αυτές αφορούν ένα οικονομικό –επαγγελματικό θέμα, είτε ένα νέο επαγγελματικό σας ξεκίνημα.

Καρκίνος
Η Κυριακή, μια γλυκιά και ρομαντική ημέρα, είναι μια εξαιρετική ημέρα για σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου. Θα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ όσοι είστε καλλιτέχνες μπορείτε να κάνετε θαυμάσια πράγματα. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την οικογενειακή σας ζωή μπορεί να ρυθμιστεί τώρα κατά τον καλύτερο τρόπο. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες είστε ιδιαίτερα αποδοτικοί αυτόν τον καιρό. Νομικά και διαδικαστικά θέματα ενδεχομένως να έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Συζητήστε με πρόσωπα κύρους τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν.

Λέων
Tο Σαββατοκύριακο μπορείτε να περάσετε όμορφες ώρες  με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή να προωθήσετε τα  οικονομικά σας θέματα.

Παρθένος
Η Κυριακή, πρώτη του μήνα,  είναι μια καλή ημέρα για να έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, που αυτόν τον καιρό σας απασχολούν άμεσα.

Ζυγός
Η  Κυριακή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βελτιώσετε καταστάσεις, για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη, την Κυριακή, μεγάλη σημασία έχει και η  κοινωνική σας ζωή, η οποία καμιά φορά  ενδεχομένως να σας κουράζει.

Σκορπιός
Το Σαββατοκύριακο  μπορεί να είναι αφιερωμένο σε συζητήσεις και σε σημαντικά οικογενειακά σας θέματα, ενώ οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο σας απασχολεί άμεσα.  Η Κυριακή, έχει να δώσει πολλά, τουλάχιστον σε σας που έχετε γεννηθεί στο τέλος Οκτωβρίου. Οικογενειακά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο, τα οποία μάλιστα μπορεί να έχουν σχέση και με τα οικονομικά σας.

Τοξότης
Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχετε, μιας και οι μέρες αυτές  ίσως σας επιφυλάσσουν κάτι δύσκολο σε σχέση με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Γενικότερα, η οικογένεια σας απασχολεί άμεσα αυτή την περίοδο. Μην επιτρέψετε στους φίλους σας να εισχωρήσουν στα θέματα της οικογένειάς σας και να σας αναστατώσουν. Στον χώρο του σπιτιού υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, με τις μετακινήσεις, τις μετακομίσεις και τις επισκευές να μην λείπουν.Οι συναντήσεις σας με πρόσωπα κύρους μπορούν να αποδώσουν και να σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας.

Αιγόκερως
Tο Σαββατοκύριακο η Σελήνη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και τους συνεργάτες σας.  Οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί προς το τέλος Δεκεμβρίου την Κυριακή, πρώτη Φεβρουαρίου, μπορεί να έχετε  μια συνάντηση πολύ γλυκιά, ίσως ακόμη και ερωτική.

Υδροχόος
H Κυριακή είναι πολύ καλή ημέραγια να φτιάξετε ένα πλάνο στα επαγγελματικά σας, αλλά και για να προωθήσετε οικονομικά θέματα, τα οποία αυτόν τον καιρό δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε.

Ιχθείς
Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Το εξάγωνο Άρη -Πλούτωνα δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν δυνατοί φίλοι, οι οποίοι σας βοηθούν να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being