Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πολύεδρο: Ομιλία του εκδότη κ. Στάμου Στίνη

Πολύεδρο: Ομιλία του εκδότη κ. Στάμου Στίνη

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στις 7:00 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί στο Πολύεδρο ανοιχτή ομιλία του εκδότη κ. Στάμου Στίνη (εκδόσεις Έσοπτρον, «Τρίτο Mάτι» και «Hellenic Nexus») με θέμα «Πνευματική και Πολιτική – μια ανατρεπτική θεώρηση». Θα ανιχνευθούν οι ανώτεροι νόμοι, οι αρχές και τα μέσα με τα οποία κάθε πνευματικός άνθρωπος μπορεί να συνεισφέρει στο κοινό καλό, για μια κοινωνία αλληλεγγύης και ειρήνης, πολιτισμού και ελευθερίας, γνώσης και πνευματικής αφύπνισης.

Είσοδος Ελεύθερη

O Στάμος Στίνης γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Tο 1981 αποφοίτησε από το Tμήμα Φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου ως φοιτητής διατέλεσε και μέλος του Δ.Σ– και το 1983 έγινε κάτοχος Mάστερ στην Πληροφορική.

Όμως, η κατεστημένη οπτική της σύγχρονης τεχνολογίας δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Έχοντας ασχοληθεί επί σειρά ετών με τη δημοσιογραφία, την κοινωνιολογία, τη φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον εσωτερισμό, από το 1991 το ενδιαφέρον του αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στην εκδοτική δραστηριότητα, με περιοδικά όπως το «Τρίτο Mάτι» και «Hellenic Nexus», αλλά και την ενασχόληση του με τις εκδόσεις Έσοπτρον. Κατοικεί στην Αθήνα και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture