Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Περατζάδα και γεμάτες οι καφετέριες στα Ψηλαλώνια από κόσμο που μετά την ψήφο πήγε να πιει και τον καφέ του

Περατζάδα και γεμάτες οι καφετέριες στα ...

Μεγάλη η κίνηση και στους δρόμους καθώς πολλοί μετακινήθηκαν με τα αυτοκίνηα τους

Ευτυχώς η ασταμάτητη βροχή και υγρασία που επικράτησε στην Πάτρα καθ’όλο το Σάββατο, παραμονή των εθνικών εκλογών, έδωσε σήμερα την θέση της σε έναν υπέροχο ήλιο αν και το κρύο είναι αρκετό.

Έτσι πολλοί Πατρινοί συνδύασαν την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος και με μία βόλτα. Για παράδειγμα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων κατά τη 1 με 2 το μεσημέρι της Κυριακής επικρατούσε ιδιαίτερη κίνηση. Η παιδική χαρά ήταν γεμάτη κόσμο όπως και όλες οι καφετέριες περιμετρικά της πλατείας Υψηλών Αλωνίων. Οι Πατρινοί είχαν στήσει τα πηγαδάκια τους και μιλούσαν για το τι ψήφισαν και τι περιμένουν το βράδυ των αποτελεσμάτων παρέα με καφέ, σνακ, αναψυκτικά αλλά και ουζάκι και μπύρα σε άλλες περιπτώσεις.

Αυξημένη ήταν και η κίνηση στους δρόμους καθώς πολλοί επέλεξαν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητα τους για να πάνε να ψηφίσουν.

Ζωήρή ήταν η κίνηση και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Δεν έλειψαν και τα μπερδέματα κάποιων ψηφοφόρων που έψαχναν τελευταία στιγμή να βρουν το σχολείο όπου ψήφιζαν καθώς δεν ήταν το ίδιο με την εκλογική διαδικασία των Δημοτικών και ευρωεκλογών τον περασμένο Μάιο.

Για παράδειγμα εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι δεν λειτούργησε ως εκλογικό κέντρο αυτή τη φορά το Δημοτικό σχολείο στην Ρούφου κάτω από την Γερμανού!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις