Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Με δυναμικές κινητοποιήσουν απαντούν στον Επίτροπο που δεν τους πληρώνει οι 16 "απολυμένοι" εργαζόμενοι του Δήμου

Πάτρα:Με δυναμικές κινητοποιήσουν απαντο...

Ανακοίνωση - καταγγελία

Οι 16 απολυμένοι – κατά Επίτροπο – εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων στην ανακοίνωση -  καταγγελία τους επισημαίνουν:

Καταγγέλλουμε την άκρως αντεργατική, αντισυνταγματική και παραβατική ως προς τα καθήκοντα του, απόφαση του επιτρόπου κ. Δημητρίου Μπίντα να μην υπογράψει τα εντάλματα πληρωμής των 3 και πλέον μηνών των δεδουλευμένων μας και να προβεί στην άμεση απόλυση μας από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πατρέων.

Τον ενημερώνουμε πως ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ από κανέναν κομματικό – φιλοκυβερνητικό μηχανισμό…. ΕΜΕΙΣ υπηρετούμε κοινωνικές δομές που μας έχουν άμεση ανάγκη όπως 16 παιδικούς σταθμούς με 1000 παιδιά, 2 ΚΔΑΠ/ΜΕΑ με 110 εξυπηρετούμενους πολίτες με χρόνιες αναπηρίες όπως αυτισμός, νοητική υστέρηση, κινητικά προβλήματα κτλ, 3 ΚΑΠΗ με άτομα τρίτης ηλικίας αλλά και το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι.

Η αυθαίρετη αυτή απόφαση (όχι με βάση την νομιμότητα άλλα την πολιτική σκοπιμότητα) του επιτρόπου ως διορισμένου κυβερνητικού οργάνου ΚΑΤΑΡΓΕΙ στην ουσία τον δήμαρχο της πόλης! αλλά και τις κοινωνικές υπηρεσίες που δικαιούνται οι πολίτες!

Εμεις έχοντας λάβει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον πρόεδρο του ΚΟΔΗΠ κ. Θεόδωρο Τουλγαρίδη και έχοντας στο πλευρό μας τον Δήμαρχο, την δημοτική αρχή και τις πολιτικές παρατάξεις, τα συνδικάτα των εργαζομένων και τους συναδέλφους μας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα μας και την εργασία μας για να συνεχίσουν να έχουν και τα παιδιά μάγειρες και σίτιση, φροντιστές και φροντίδα, οι εξυπηρετούμενοι των ΚΔΑΠ/ΜΕΑ επαρκή προσωπικό και ειδικότητες και τα ΚΑΠΗ φυσιοθεραπευτές και δωρεάν φυσιοθεραπείες…..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις