Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εξέπνευσε μόλις παρέλαβε το ειδοποιητήριο για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του - Δεν βγήκαν τελικά στο σφυρί τα σπίτια - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Εξέπνευσε μόλις παρέλαβε το ειδοπ...

Η συγκέντρωση έξω από το Ειρηνοδικείο Πατρών είχε αποτέλεσμα

21:17 Οι συγκεντρωμένοι κατάφεραν να παρεμποδίσουν την είσοδο των ιδιοκτητών και των δικηγόρων στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου κι έτσι τελικά αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός των στπιτιών.

16.23 Συκέντρώθηκαν έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας μέλη του ΕΚΠΟΙΖΩ και της  «Πρωτοβουλίας Πλειστηριασμοί-Stop», για να διαμαρτυρηθούν και να εμποδίσουν 8 πλειστηριασμούς. Δείτε το βίντειο με τη μαρτυρία για τον θάνατο ενός ανθρώπου όταν ενημερώθηκε ότι το σπίτι του θα βγει σε πλειστηριασμό.

14.00 Οκτώ πρώτες - κύριες κατοικίες βγαίνουν σε πλειστηριασμό σήμερα στις 4 το μεσημέρι από το ειρηνοδικείο της Πάτρας, με την ΕΚΠΟΙΖΩ μαζί με την «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop» να διοργανώνουν εκείνη την ώρα διαμαρτυρία. Πέρα από την δυσχερή θέση στις οποία έχουν βρεθεί λόγω της οικονομική κρίσης οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται το ακόμη πιο τραγικό της υπόθεση είναι ότι ο ένας εξ αυτών, μόλις παρέλαβε το ειδοποιητήριο για τον πλειστηριασμό του σπιτιού από τράπεζα εξέπνευσε.

Η ανακοίνωση της ΕΚΠΟΙΖΩ:

«Η ΕΚΠΟΙΖΩ μαζί με την «Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί-Stop» στην Αθήνα και στην Πάτρα με άλλους επτά Φορείς, σας καλούν σε συνέντευξη τύπου στο Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, και Πατρών αντίστοιχα, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2014, ώρα 15.30, με θέμα «Λέμε ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς».

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των μελών της ΕΚΠΟΙΖΩ και της Πρωτοβουλίας και των λοιπών Φορέων, ενάντια πλειστηριασμούς συμπολιτών μας που έχουν προγραμματισθεί στις 16.00 στις αίθουσες των παραπάνω Ειρηνοδικείων. 

Αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα έχουν βρεθεί από 1.1.2015 χιλιάδες χρεωμένοι δανειολήπτες καθώς δεν ανανεώθηκε ούτε το ελάχιστο προστατευτικό καθεστώς για την πρώτη κατοικία. Έτσι σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στην πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών για οφειλές προς τις τράπεζες, ενώ συνεχίζονται οι διαδικασίες πλειστηριασμών για οφειλές στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Υπάρχει λοιπόν επιτακτική ανάγκη να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί για όσο χρόνο χρειαστεί ώστε να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων. 

Ταυτόχρονα με τη συνέντευξη τύπου, έξω από τα ειρηνοδικεία της Ν. Ιωνίας και Πατρών, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ώστε να αποτραπούν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί συμπολιτών μας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις