Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Χωρίς σταθερό τηλέφωνο τα ελληνικά νοικοκυριά

Χωρίς σταθερό τηλέφωνο τα ελληνικά νοικοκυριά

Οι περισσότεροι προτιμούν να κόψουν οπουδήποτε «περιττό» λογαριασμό

Σε ολοένα και περισσότερα πράγματα βάζουν «μαχαίρι» οι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι λόγω των περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις τους αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην αποπληρωμή των λογαριασμών.

Γι αυτό και οι περισσότεροι προτιμούν να κόψουν οπουδήποτε «περιττό» λογαριασμό, ώστε να εξοικονομήσουν χρήματα.  Σε εποχή κρίσης οι Έλληνες πολίτες «κόβουν» και το σταθερό τους τηλέφωνο και αυτό φαίνεται από τα στοιχεία των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, οι οποίοι βλέπουν ότι η μία σύνδεση διακόπτεται μετά την άλλη.

Μία στις δύο γραμμές που διακόπτονται αφορούν την σταθερή τηλεφωνία. Ένα μεγάλο ποσοστό αποσυνδέσεων οφείλεται σε στις επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο και συνεπώς κόβουν και τις τηλεφωνικές τους συνδέσεις.

Ωστόσο, σ την πλειονότητά τους πρόκειται για απλές γραμμές τηλεφώνου οι οποίες δεν εξυπηρετούν συνδέσεις Internet.

Σύμφωνα με το τελευταίο Ευρωβαρόμετρο, καταγράφεται απότομη μείωση της διείσδυσης των προσωπικών υπολογιστών, των τηλεφωνικών συνδέσεων και των συνδέσεων Διαδικτύου στα ελληνικά νοικοκυριά.

Βάσει των στοιχείων, η διείσδυση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα ελληνικά νοικοκυριά υποχώρησε κατά περίπου 8 ποσοστιαίες μονάδες και διαμορφώθηκε στο 47%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά