Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκέντρωση τροφίμων - δώρων Αγάπης από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου & των Νηπιαγωγείων Καμινίων και Τσουκαλαιίκων

Συγκέντρωση τροφίμων - δώρων Αγάπης από ...

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 συσκευασίες τροφίμων μακράς διάρκειας συνολικού βάρους 188 κιλών

Μεγάλη και πολύ συγκινητική ήταν η συμμετοχή εκπαιδευτικών, παιδιών, γονέων και κατοίκων της περιοχής στη διήμερη φιλανθρωπική εκδήλωση (22/12 - 23/12) που διοργάνωσαν το Δημοτικό Σχολείο Καμινίων, το Νηπιαγωγείο Καμινίων, το Νηπιαγωγείο Τσουκαλαιίκων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & του Νηπιαγωγείου Καμινίων.

Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν: "Συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 συσκευασίες τροφίμων μακράς διάρκειας συνολικού βάρους 188 κιλών καθώς επίσης και απορρυπαντικά & είδη προσωπικής υγιεινής τα οποία παραδόθηκαν στο γραφείο Κοινωνικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Βραχναιίκων για την κάλυψη μέρους των διαρκών αναγκών των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Οι κοινότητες της σχολικής  περιοχής (Καμίνια, Τσουκαλαίικα, Θεριανό, Μοιραίικα) θεωρούνται - και δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό είναι - υποβαθμισμένες τόσο οικονομικά όσο και σε σχολικές κ.α. δημόσιες υποδομές λόγω της πολυετούς εγκατάλειψης από τον Δήμο Πατρέων. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να αναδείξουμε τον εσωτερικό πλούτο των κατοίκων και κυρίως των παιδιών, ο οποίος έχει ως βασικό στοιχείο το πνεύμα ανιδιοτελούς & διαρκούς φιλανθρωπίας του πραγματικού & Μεγάλου Αγίου Βασιλείου.

Στη συνέχεια, ως ελάχιστη επιβράβευση των παιδιών για την προσφορά των πολύτιμων Δώρων Αγάπης, οι Γονείς (μαζί με τον Άγιο Βασίλη!) πρόσφεραν μικρά συμβολικά δώρα στους μικρούς και ευαισθητοποιημένους "πολίτες"  μιας καλύτερης αυριανής Κοινωνίας!"

 

 

Ά Τάξη Δημοτικού Σχολείου

 

 

'Β Τάξη Δημοτικού Σχολείου

 

Γ' Τάξη Δημοτικού Σχολείου

 

Δ΄ Τάξη Δημοτικού Σχολείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις