Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μαζική η συμμετοχή στην πορεία για Ρωμανό και Κωστάρη - Νεαροί έσπασαν τζαμαρία Τράπεζας, έπεσε και μολότοφ

Πάτρα: Μαζική η συμμετοχή στην πορεία γι...

Μικρής έκτασης τα επεισόδια

20:31 Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας με τη λήξη της πορείας στο πλαίσιο της συμπαράστασης στους Ρωμανό και Κωστάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεαροί που φορούσαν κουκούλες έσπασαν, με καδρόνια, την τζαμαρία υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη διασταύρωση Ζαΐμη και Μαιζώνος. Παράλληλα έριξαν και μια μολότοφ.

19.33 Στην Μαιζώνος μετά την πλατεία Γεωργίου κινείται αυτή την ώρα η πορεία η οποία γίνεται σε ήμερο κλίμα και χωρίς εντάσεις.

19.15 Ξεκίνησε η πορεία αλληλεγγύης σε Ρωμανό κα Κωστάρη. Αυτή τη στιγμή η πορεία κινείται στην Αράτου.

18.55 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας Ρωμανό και Κωστάρη  στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην  οδό Κορίνθου. Συμμετέχουν περί τα 500 άτομα που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Κλειστή είναι η οδός Κορίνθου στο ύψος της Κολοκοτρώνη.

Η συγκέντρωση και πορεια  διοργανώνεται από την Νεολαία- Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης Πάτρας, η οποία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη συμπαράστασή της  και την αλληλεγγύη της «στους Νίκο Ρωμανό και Ηρακλή Κωστάρη που με το έσχατο μέσο της απεργίας πείνας αγωνίζονται για να τους παρασχεθούν οι προβλεπόμενες για όλους τους κρατούμενους εκπαιδευτικές άδειες, για τις οποίες και οι δύο πληρούν όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα πρόσκληση για συμμετοχή στην πορεία απηύθυνε και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, ενώ τη  συμπαράσταση στο Νίκο Ρωμανό δήλωσε με ανακοίνωσή της και η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις