Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κλειστό το Βρεφοκομείο την επόμενη εβδομάδα- Καθημερινές στάσεις εργασίας απο τους εργαζόμενους

Πάτρα: Κλειστό το Βρεφοκομείο την επόμεν...

Απο τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη

Καθημερινές στάσεις εργασίας απο την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου αποφάσισαν να πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της Πάτρας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του κλαδικού συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αχαϊας και τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στο Βρεφοκομείο θα πραγματοποιούνται στάσεις εργασίας απο τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια ακόμη συγκέντρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Την Πέμπτη 27 Νοέμβρη οι δημοτικοί υπάλληλοι θα συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία.

Στην ανακοίνωσή τους οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών τονίζουν:

Τα τελευταία 10 χρόνια οι εργαζόμενοι του Βρεφοκομείου Πατρών ζούμε σε ένα καθεστώς διαρκούς ανασφάλειας σε σχέση με την ανανέωση των συμβάσεών μας.

Είναι υπαρκτός πλέον ο κίνδυνος να κλείσει το Βρεφοκομείο Πατρών, όπου αυτή τη περίοδο φιλοξένει 230 παιδιά, καθώς με τα μέχρι στιγμής δεδομένα 21 συμβασιούχοι που παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο Βρεφοκομείο απλήρωτοι επί 3 μήνες, βρισκόμαστε λίγο πριν την πόρτα της εξόδου.

Το πρόβλημα έχει προκύψει διότι ενώ έχουμε υπογράψει τη νέα μας σύμβαση από 1/8/2014 με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για ολόκληρη τη σχολική χρονιά, ο επίτροπος με το πρόσχημα της μονιμότητας δεν ενέκρινε τα κονδύλια μισθοδοσίας μας, με αποτέλεσμα η Δομή να απειλείται με κλείσιμο.

Ως εκ τούτου αποφασίζουμε να μην παρέχουμε τις υπηρεσίες μας από Δευτέρα 24 Νοεμβρίου έως και Τετάρτη 26 Νοεμβρίου με αποκορύφωμα τη Γενική Απεργία 27 Νοέμβρη.

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους γονείς και τον κόσμο της Πάτρας να παλέψουν μαζί μας μέχρι τη νίκη.

Τη Τρίτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 9 π.μ. να είστε όλοι στο πλευρό μας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις