Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ γνωστό καλλιτεχνικό ζευγάρι -Η λαϊκή τραγουδίστρια και ο μάνατζερ που ξέχασαν να δηλώσουν 4 εκατ. ευρώ

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ γνωστό καλλιτεχνικό ...

Το ζευγάρι καλλιτεχνών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, υπέβαλε ανακριβή δήλωση για την αγορά κατοικίας στη Βούλα.

Νέα «λαβράκια» εντόπισε το ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο ερευνών που έκανε το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2014. Ανάμεσα στις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή πασίγνωστου ζευγαριού από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το ζευγάρι καλλιτεχνών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, υπέβαλε ανακριβή δήλωση για την αγορά κατοικίας στη Βούλα. Συγκεκριμένα, φαίνεται να μην έχουν δηλώσει ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ που έδωσαν ως τίμημα για την αγορά του σπιτιού τους στη Βούλα. Στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ σημειώνεται ότι διοικητικό πρόστιμο και φόρος εισοδήματος καταλογίζονται και στην πωλήτρια επιχείρηση.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο imerisia.gr, πρόκειται για μια πολύ γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια και τον άντρα της, που δραστηριοποιείται ως μάνατζερ και επιχειρηματίας στον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά