Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κουβαλούσε τα διαβατήρια με τις σακούλες...

Πάτρα: Κουβαλούσε τα διαβατήρια με τις σακούλες...

Συνελήφθη 56χρονος στο λιμάνι

Τρεις πλαστικές σακούλες με 24 γνήσια διαβατήρια Δανίας είχε στην κατοχή του ένας 56χρονος αλλοδαπός οδηγός ΙΧ, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για κατοχή ταξιδιωτικών εγγράφων άλλων προσώπων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο άνδρας εξήλθε με το ΙΧ όχημά του από  Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο είχε καταπλεύσει από το εξωτερικό. Σε διενεργηθέντα έλεγχο στο εν λόγω ΙΧ όχημα από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής,  εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες στο χώρο των αποσκευών και συγκεκριμένα κάτω από την ένδυση, τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά είκοσι τέσσερα (24) γνήσια διαβατήρια Δανίας, τα οποία ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, τα δώδεκα (12) εκ των οποίων είναι χαρακτηρισμένα ως “αντικείμενα -κλαπέντα-υπεξαιρεθέντα-απωλεσθέντα”. Επιπροσθέτως στο ανωτέρω όχημα βρέθηκαν έξι (06) φορητοί υπολογιστές, για τους οποίους ο 56χρονος δεν διέθετε κανένα παραστατικό κατοχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν, το ανωτέρω ΙΧ όχημα,  τα ανωτέρω έγγραφα, οι φορητοί υπολογιστές καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του κατηγορούμενου.

 

Επίσης, μία 47χρονη παράνομη μετανάστης εντοπίστηκε, βραδυνές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε  ελληνικό δελτίο ταυτότητας και άδεια ικανότητας οδήγησης, τα οποία ανήκαν σε άλλο πρόσωπο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε τα ανωτέρω έγγραφα.

Ακόμα δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστές άδειες διαμονής Ισπανίας και πλαστές άδειες ικανότητας οδήγησης Ισπανίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις