Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μάθετε στα παιδιά σας πόσο σπουδαία είναι η σχέση με τα αδέρφια τους...

Μάθετε στα παιδιά σας πόσο σπουδαία είνα...

Το βιβλίο κυκλοφορεί απ' τις εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη"

Πώς μπορεί ένα παιδάκι σε τρυφερή ηλικία να αντιληφθεί την αξία των οικογενειακών σχέσεων, τη χαρά να έχεις αδέρφια και τη σπουδαίοτητα της αδερφικής σχέσης;

"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΚΟΥΔΟΥ” είναι ένα βιβλίο γραμμένο ειδικά για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών, που μέσα από μια τρυφερή ιστορία και από όμορφες εικονογραφήσεις, τους περιγράφει με μοναδικό τρόπο την ιδιαίτερη σχέση που έχουν τα αδέρφια μεταξύ τους, το ότι είναι ωραίο να μοιράζονται τα πράγματά τους, να αγαπούν και να συγχωρούν ο ένας τον άλλο...

“...Ο μεγάλος αρκούδος αγαπούσε το ριγέ πουλόβερ του. Ήταν ζεστό, ήταν απαλό, ήταν το αγαπημένο του. Δυσκολευόταν όμως όλο και πιό πολύ να το φοράει.

“Σου είναι πολύ μικρό!” είπε το μικρό αρκουδάκι γελώντας. “Οχι!” είπε ο μεγάλος αρκούδος, “μου κάνει, είναι ό,τι πρέπει!”

Η μαμά του γέλασε. “Ήρθε η ώρα να σου πλέξω ένα καινούργιο πουλόβερ, μεγάλε αρκούδε. Γιατί δεν το δίνεις αυτό στον αδερφό σου?”

“Μα του είναι πολύ μεγάλο”, είπε ο μεγάλος αρκούδος. “Οχι, δεν είναι”, είπε το μικρό αρκουδάκι.

Πέρασε γρήγορα το κεφάλι του μέσα απ’ το πουλόβερ. “Μου κάνει, είναι ό,τι πρέπει”. “Να το προχέχεις”, είπε ο μεγάλος αρκούδος. “Είναι το ΠΙΟ αγαπημένο μου πουλόβερ”...”

Το βιβλίο κυκλοφορεί απ' τις εκδόσεις "κόκκινη κλωστή δεμένη" & θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο GOTSIS,  Μαιζώνος 20-22, έναντι παλαιού Αρσακείου, καθώς & σε άλλα βιβλιοπωλεία.

Τηλ. 2610 226453, e-mail: kokkiniklosti@gotsis.net.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture