Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος για τους υδρογονάνθρακες - Θα μιλήσει και σε εκδήλωση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ

Στην Πάτρα σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντ...

Το πρωί η ημερίδα για τους υδρογονάνθρακες, το απόγευμα η εκδήλωση της Νομαρχιακής

Στην ενημερωτική ημερίδα για την έρευνα και την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην ευρύτερη περιοχή, που διοργανώνει σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  θα παραστεί ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ιωάννης Μανιάτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου - Τμήμα Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, Πάτρα).

Μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, βουλευτές, Δήμαρχοι και Περιφερειακοί Σύμβουλοι και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, εκπρόσωποι των παραρτημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, των Οικονομικών Επιμελητηρίων, των Επαγγελματοβιοτεχνικών Επιμελητηρίων, η ΟΙΚΙΠΑ, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης στις 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αχαΐας στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ με ομιλητή τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ λίγο νωρίτερα, στις 18.30 θα δοθεί στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΧΑΙΑΣ (Αγ. Ανδρέου 52) συνέντευξη τύπου τουΓιάννη Μανιάτη, Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Υπουργού ΠΕΚΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις