Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 27 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 27 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Μια εξαιρετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο γεφυρώνει σχέσεις, ενώ βοηθά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Πιθανόν να έρχονται κάποια έσοδα που σας σώζουν, ενώ βελτιώνει τις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες και προσφέρει γονιμότητα. Πιθανά κάποια ευχάριστα νέα ή συναντήσεις σήμερα, μια τυχερή μέρα γενικά.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια πολύ ωραία όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, η οποία αυτές τις μέρες απογειώνει τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση. Υπερβατικές στιγμές με το ταίρι σας. Αυξημένη δημιουργικότητα και φαντασία. Η σημερινή μέρα είναι και τυχερή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Μια τυχερή μέρα, με πιθανές θετικές εξελίξεις κι ευχάριστα νέα. Κορυφώνεται επίσης η πολύ ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, μια επιρροή ιδιαίτερα καλλιτεχνική και ρομαντική, η οποία προσφέρει βαθιά ένωση στις σχέσεις και όμορφες ιδιωτικές στιγμές. Κάποια άτομα ίσως σας βοηθούν διακριτικά και σας σώζουν πιθανόν και οικονομικά. Αίσιο τελείωμα κύκλων.

Αιγόκερως

Ομορφαίνει το κλίμα στις σχέσεις η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η οποία γεφυρώνει τα χάσματα και θεραπεύει φιλικές και συγγενικές κυρίως σχέσεις. Βρίσκετε ανθρώπους με τα ίδια θέλω και με ηθική που συμβαδίζει με την δική σας. Ιδανικές αυτές οι μέρες για να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα με τις παρέες σας. Αυξημένη φαντασία και ρομαντισμός.

Υδροχόος

Αρκετά καλή για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας είναι η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, λόγω της οποίας αυτές τις μέρες είναι πιθανό ν' αυξάνουν τα κέρδη, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά απέναντί σας και βελτιώνονται οι σχέσεις σας μαζί τους. Αισιόδοξα νέα και θετικές εξελίξεις σήμερα.

Iχθύες

Τον ρομαντικό εαυτό σας βγάζει έντονα στην επιφάνεια η πολύ ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή άκρως καλλιτεχνική επίσης. Προσφέρει υπερβατικές στιγμές με το ταίρι σας και πιθανόν όμορφα ταξίδια και έρωτες με άτομα απ' το εξωτερικό. Εύνοια σε νομικά θέματα και σπουδές. Τυχερή μέρα για τα επαγγελματικά σας.

Κριός

Το πολύ ωραίο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, απογειώνει αυτές τις μέρες τον ρομαντισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση, ενώ προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές. Σας σώζει επίσης οικονομικά και πιθανόν να λαμβάνετε κάποιες χορηγίες. Μια τυχερή μέρα γενικά η σημερινή, με πιθανές και άλλες θετικές εξελίξεις κι ευχάριστα νέα.

Ταύρος

Μια πολύ ωραία όψη κορυφώνεται σήμερα, το ιδιαίτερα ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο αυτές τις μέρες προσφέρει υπερβατικές στιγμές με τον σύντροφο αλλά και όμορφες στιγμές με καλούς φίλους. Μια όψη που εναρμονίζει και θεραπεύει τις σχέσεις και τα συναισθήματα, ενώ βρίσκετε ανθρώπους με τα ίδια όνειρα. Μια θετική μέρα γενικά.

Δίδυμοι

Πολύ καλή για τα εργασιακά και για τις επαγγελματικές σας σχέσεις είναι η θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία εκτός του ότι βελτιώνει σημαντικά το κλίμα στο χώρο δουλειάς αυτές τις μέρες, μπορεί να φέρνει στη ζωή σας κάποια άτομα εξουσίας που σας σώζουν. Τυχερή μέρα γενικά και για τις σχέσεις.

Καρκίνος

Άκρως ρομαντική και καλλιτεχνική η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει υπερβατικές ερωτικές στιγμές αυτές τις μέρες και άφθονη καλλιτεχνική αλλά και πνευματική έμπνευση. Φέρνει επίσης έσοδα που σας σώζουν, ενώ ευνοεί και νομικά ζητήματα αλλά και σπουδές. Ονειρικά ταξίδια. Τυχερή μέρα για τη δουλειά και για τα οικονομικά σας.

Λέων

Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, το οποίο ομορφαίνει τις οικογενειακές κι αισθηματικές σχέσεις, ενώ απογειώνει τον ρομαντισμό αυτές τις μέρες και δίνει την ευκαιρία για ονειρικές ερωτικές στιγμές. Πιθανόν να λαμβάνετε μια βοήθεια οικονομική απ' το σπίτι ή άλλες χορηγίες. Τυχερή και δημιουργική η σημερινή μέρα.

Παρθένος

Απογειώνει τον ρομαντισμό η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες γλυκαίνει την επικοινωνία με τον σύντροφο και με τους γύρω σας γενικά, ενώ προσφέρει πολύ ωραίες ρομαντικές στιγμές και καλλιτεχνική έμπνευση. Βελτίωση και στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές και συναδέλφους. Όμορφα ταξιδάκια και βόλτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being