Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Cooking Masterclass: Εξειδικευμένη επιμόρφωση επαγγελματιών μαγειρικής

Cooking Masterclass: Εξειδικευμένη επιμό...

Σε συνεργασία με τον διακεκριμένο ex.Chef κ.Βασίλη

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση – VERGI –Vocational Education to Reinforce Growth and Improvement-  συνδέει τις Επιχειρήσεις με την συνεχιζόμενη κατάρτιση  με στόχο τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών τους και την προσαρμογή στις αυξανόμενες ανάγκες της Αγοράς. Στα πλαίσια αυτά ανακοινώνει τον Α’κύκλο σεμιναρίων MASTER COOKING CLASS 2014-15  σε συνεργασία με τον διακεκριμένο ex.Chef κ.Βασίλη Καρούμπα, Αντιπρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες και σπουδαστές που θέλουν να διευρύνουν, να ανανεώσουν και να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους και τις τεχνικές τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Αγοράς. Η φιλοσοφία αυτών των σεμιναρίων είναι ότι η συνεχής επιμόρφωση και η ενημέρωση για τις νέες τάσεις καθιστούν τους επαγγελματίες ανταγωνιστικούς, αποδοτικούς και συμμέτοχους στην επιτυχία της επιχείρησης που εργάζονται.

Η πολύτιμη και πολύχρονη πείρα του κ.Βασίλη Καρούμπα ως εισηγητή των σεμιναρίων COOKING Masterclass, επικυρώνει το επίπεδο εκπαίδευσης και γνώσεων που θα λάβουν οι επαγγελματίες του χώρου ώστε να παραμείνουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και να γίνουν ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.

Ο Α΄ Κύκλος σεμιναρίων Kitchen Golden Cold θα ξεκινήσει στις 1/11/2014 και περιλαμβάνει:

Τεχνικές σε Αυθεντικές Γαλλικές Τερίνες και Πατέ (Θαλασσινών-Πουλερικών)

Σάββατο 01/11/14, διάρκεια 6 ώρες, κόστος 50 ευρώ
Αυθεντικές Γαλλικές Κουζίνες, Κρύες & Ζεστές, Ατομικό & Ομαδικό, Food styling σε καθρέφτες

Tεχνικές σε καναπέ, μους και open face παρουσίαση

Σάββατο 15/11/14, διάρκεια 6 ώρες, κόστος 50 ευρώ

Αυθεντική Γαλλική Κρύα Κουζίνα
Chaud & froid (κρύα και ζεστά), κρύα κουζίνα σε καθρέφτες, εορταστικό πιάτο, προτάσεις reveillon
Σάββατο 06/12/14, διάρκεια 6 ώρες, κόστος 50 ευρώ

Συγχρόνως δίνεται η δυνατότητα Tailor Made Προγραμμάτων, δηλαδή δημιουργία σεμιναρίων αποκλειστικά για το προσωπικό μιας επιχείρησης με στόχο την αναβάθμιση του μενού, της λειτουργίας της κουζίνας, της οργάνωσης και της εστιατορικής τέχνης. Απευθύνονται σε όσους έχουν επιχείρηση εστίασης κάθε είδους και θέλουν άμεσα συμβουλές για να ανανεώσουν, αλλάξουν ή να διορθώσουν τις γεύσεις στα ήδη υπάρχοντα πιάτα των μενού τους και στον τρόπο λειτουργίας τους.  Οι ημερομηνίες και η διάρκεια των σεμιναρίων καθορίζεται μετά από συνεννόηση με την επιχείρηση.

Κόστος συμμετοχής: Για  όσους κατοχυρώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους σε κάποιο σεμινάριο, προσφέρεται έκπτωση 10% στα δίδακτρα. Πιο συγκεκριμένα για να επωφεληθεί κάποιος της προσφοράς, πρέπει να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο σεμινάριο ή τα σεμινάρια που επιθυμεί μέχρι τις 25 Οκτωβρίου και, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων, να κατοχυρώσει άμεσα την συμμετοχή του, καταβάλλοντας επίσης εντός Οκτωβρίου τα αντίστοιχα μειωμένα δίδακτρα. Επιπλέον όποιος εγγραφεί σε 3 σεμινάρια εξασφαλίζει ΔΩΡΕΑΝ την συμμετοχή του σε 1 ακόμη σεμινάριο (3+1Cooking Masterclass) για τον ίδιο ή κάποιον που θα υποδείξει. Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα επίκαιρα σεμινάρια με την επιμέλεια του κ.Καρούμπα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Όλγα Ανδριακοπούλου, στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Δια Βίου Μάθηση VERGI, Ζαΐμη 21, 5ος όροφος, Πάτρα, στα τηλέφωνα 2610 270598 & 2610 270293 καθώς και στην ιστοσελίδα μας   www.kedivim2.vergis.edu.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις