Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 22 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 22 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Φεύγει απ' το ζώδιό σας ο λαμπρός Ήλιος, ενώ από τώρα και για ένα μήνα θα “φωτίσει” τα οικονομικά σας. Έτσι, θα είναι ένα διάστημα προσοδοφόρο, όπου η δημιουργικότητά σας θα φέρει κέρδη, ενώ θα κάνετε διάφορες αγορές ή πωλήσεις. Θα είναι κι ένα διάστημα που θα απολαύσετε την υλική ζωή, τα αποκτήματά σας και τις αισθήσεις.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο ζωοδότης Ήλιος και ξεκινά ένας μήνας φωτεινός, δημιουργικός, χαρούμενος, με περισσότερη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση, όπου θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας στο διάστημα αυτό, ενώ θα πάρετε αποφάσεις και πιθανόν να προχωρήσετε σε ξεκινήματα.

Τοξότης

Καθώς ο Ήλιος εισέρχεται τώρα στον τελευταίο σας οίκο, ανοίγει ένας μήνας πιο εσωστρεφής, όπου θα κλείσετε διάφορα θέματα και κύκλους, σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο, γι' αυτό θα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη απομόνωσης και ησυχίας. Φωτίζει το υποσυνείδητό σας η διέλευση αυτή, ενώ και τα όνειρά σας θα είναι πιο ζωντανά.

Αιγόκερως

Έμφαση στις φιλίες και τη δικτύωση θα δώσει η αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, γι' αυτό ξεκινά ένας μήνας όπου θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τις παρέες σας, με συλλόγους, ομάδες, κόμματα, αλλά και με την ενασχόλησή σας με το ίντερνετ και τα social media. Στο διάστημα αυτό θα κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον, με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Υδροχόος

Ο επαγγελματικός σας τομέας θα “φωτιστεί” με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, γι' αυτό ανοίγει τώρα ένας μήνας δημιουργικός, όπου θα φανείτε περισσότερο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας στο διάστημα αυτό. Καλή περίοδος για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας. Φυσικά χρειάζεται σοβαρότητα.

Iχθύες

Θ' αυξήσει την ζωτικότητα, την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας η διέλευση του Ήλιου απ' τον Σκορπιό, κι έτσι ανοίγει ένας μήνας πιο ζωντανός. Στο διάστημα αυτό η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στις σπουδές, σε νομικά ζητήματα και σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Διάβασμα, συγγραφή, φιλοσοφία.

Κριός

Η είσοδος του Ηλίου στον Σκορπιό ανοίγει ένα μήνα όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως σε ζητήματα οικονομικά, σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, χορηγίες, συντάξεις, οικονομικές συνεργασίες κλπ. Θα είναι όμως κι ένας ερωτικός αλλά και ψυχαναλυτικός μήνας, όπου θα ψαχτείτε περισσότερο συναισθηματικά και ψυχολογικά. Περίοδος κάθαρσης.

Ταύρος

Ξεκινά ένας κοινωνικός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στους άλλους, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και στο πως να κρατάτε τις ισορροπίες. Πιθανόν να συναντήσετε και να γνωρίσετε αρκετό κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται και το ξεκίνημα σχέσης, φιλίας ή συνεργασίας.

Δίδυμοι

Θα “φωτίσει” τον εργασιακό σας οίκο η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, κι έτσι ξεκινά ένας μήνας παραγωγικός, όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στη δουλειά αλλά και σε καθημερινές εργασίες. Επίσης θα εστιάσετε σε θέματα υγείας και διατροφής, μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε δίαιτα, θεραπεία ή πρόγραμμα fitness.

Καρκίνος

Ένας δημιουργικός κι ερωτικός μήνας ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για φλερτ, για εξόδους και διασκέδαση, και για ευχάριστες δραστηριότητες, χόμπι και σπορ. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται και στα παιδιά. Η διέλευση αυτή τονώνει την αυτοπεποίθηση και την ζωτικότητά σας.

Λέων

Πιο εσωστρεφής ο μήνας που ξεκινά τώρα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, στον οποίο θα έχετε πιθανόν την ανάγκη να κάτσετε περισσότερο μέσα, στην θαλπωρή του σπιτιού. Στο διάστημα αυτό κυρίως θ' ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια και με ζητήματα ακινήτων, ενώ θα κάνετε κι ένα φλας μπακ σε μνήμες διάφορες.

Παρθένος

Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σας βάζει σε έναν μήνα επικοινωνιακό, στον οποίο θα κάνετε διάφορες επαφές, γνωριμίες, συζητήσεις και συμφωνίες. Η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται στη μάθηση, την πληροφόρηση, και πιθανόν να ξεκινήσετε σεμινάρια και μαθήματα. Εστιάζεστε επίσης στους συγγενείς. Ένας μήνας με αρκετές μετακινήσεις αλλά και ταξιδάκια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being