Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Εκπαιδευτική Εταιρεία Πατρών παρούσα στην εκδήλωση Pink the Port

Η Εκπαιδευτική Εταιρεία Πατρών παρούσα σ...

Συμμετείχε στη δράση της Κυριακής

Την προηγούμενη Κυριακή 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Pink the Port” του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαϊας, η οποία κορυφώθηκε με ένα συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ περίπου, από την περιοχή του Φάρου της Πάτρας προς το Νέο Λιμάνι.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν και ομάδες μαθητών του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου της Εκπαιδευτικής Εταιρείας Πατρών, οι οποίες με την συνοδεία των εκπαιδευτικών τους έδωσαν ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς σε όλη την πόλη μας. Τα παιδιά φορώντας τα ροζ μπλουζάκια του συλλόγου και κρατώντας ροζ μπαλόνια, ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν μια νότα χαράς στην εκδήλωση, στηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις γυναίκες του συλλόγου στον σπουδαίο αγώνα τους.

Η Εκπαιδευτική Εταιρεία Πατρών, συνεχίζοντας μια μακρόχρονη παράδοση, συμμετέχει σε δράσεις ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, σε ζητήματα που απασχολούν την κάθε σύγχρονη οικογένεια και διαμορφώνουν ενεργούς μελλοντικούς πολίτες.

Δείτε υλικό από την εκδήλωση στο website του σχολείου και του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», και στις σελίδες τους στο facebook και youtube:

http://www.edupatras.gr/

https://www.facebook.com/edupatras

https://www.youtube.com/user/edupatras

http://www.almazoispatras.gr/

https://www.facebook.com/alma.patras?ref=ts&fref=ts

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις