Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 20 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 20 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Απαλύνουν τις εντάσεις και προσφέρουν αρμονία στην επικοινωνία και τις σχέσεις οι ήπιες όψεις που σχηματίζονται αυτές τις μέρες, ενώ διευκολύνονται και διάφορα ζητήματα. Καθώς σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ίσως κλείσετε κάποιο θέμα, ενώ είναι μέρα με μεγαλύτερη ανάγκη για ύπνο, ησυχία και επαφή με την τέχνη.

Σκορπιός

Οι μέρες αυτές επιτρέπουν ένα ήπιο διάλειμμα, λόγω των θετικών όψεων που σχηματίζονται, ενώ διάφορα θέματα ολοκληρώνονται εύκολα και χωρίς άγχος. Η μέρα σήμερα τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, γι' αυτό θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας ή να συμμετέχετε σε ομάδες, ακόμα και μέσα απ' τα social media.

Τοξότης

Καλά ξεκινά η εργασιακή εβδομάδα, με τις θετικές όψεις που σχηματίζονται αυτές τις μέρες να βοηθούν στις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και στην εξέλιξη των σχεδίων σας. Σήμερα η Σελήνη τονίζει τα επαγγελματικά σας, γι' αυτό είναι μέρα με συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ ευνοείται η προώθηση της δουλειάς και του εαυτού σας.

Αιγόκερως

Λίγη ηρεμία και διευκόλυνση σε διάφορα θέματα προσφέρουν αυτές τις μέρες οι ήπιες θετικές όψεις που σχηματίζονται. Αισιόδοξη μέρα η σημερινή, όπου μπορεί να γίνουν κάποια ανοίγματα. Ενασχόληση κυρίως με σπουδές, με θέματα νομικά και με ταξίδια ή με επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Ευκαιρία για διάβασμα, γράψιμο, φιλοσοφία.

Υδροχόος

Αν και ο Ερμής ακόμα κινείται ανάδρομα, οι θετικές όψεις που σχηματίζονται βοηθούν την επικοινωνία και προφέρουν αρμονία στις επαφές και στις σχέσεις σας, κάτι που μαλακώνει τη διάθεση. Σήμερα η Σελήνη τονίζει θέματα οικονομικά, γι' αυτό κυρίως θ' ασχοληθείτε με την τακτοποίηση δανείων, κληρονομικών, επενδύσεων, εφορίας, συντάξεων κλπ.

Iχθύες

Θετικές μέρες για τα επαγγελματικά σας, με τις ήπιες κι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζονται να διευκολύνουν διάφορα εργασιακά ζητήματα κι επαφές, ακόμα και πρωτοβουλίες. Κοινωνική μέρα η σημερινή, θα δώσει την ευκαιρία για socializing, για συναντήσεις με το ταίρι σας, τους καλούς φίλους ή κάποιους συνεργάτες, σε αρμονικό κλίμα.

Κριός

Οι ήπιες και θετικές όψεις που σχηματίζονται αυτές τις μέρες προσφέρουν αρμονία στις σχέσεις και τακτοποιούνται σχετικά εύκολα πολλά θέματα, αν και όχι χωρίς κάποιες καθυστερήσεις, λόγω του ανάδρομου Ερμή, ωστόσο δεν υπάρχει άγχος. Καλή για τη δουλειά και παραγωγική η μέρα, ενώ θ' ασχοληθείτε και με θέματα υγείας και διατροφής.

Ταύρος

Η εργασιακή εβδομάδα ξεκινά ήπια και χωρίς εντάσεις, ενώ οι θετικές όψεις που σχηματίζονται διευκολύνουν θέματα επαγγελματικά, καθημερινότητας, σπιτιού και οικονομικών. Η σημερινή μέρα πιθανόν να δώσει και ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να παίξετε, να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε, να βγείτε και να φλερτάρετε.

Δίδυμοι

Σύμπνοια και αρμονία στις σχέσεις προσφέρουν οι θετικές όψεις που σχηματίζονται αυτές τις μέρες, ενώ η επικοινωνία γίνεται ήπια και σε ευχάριστο κλίμα. Η Σελήνη σήμερα τονίζει θέματα σπιτιού, γι' αυτό κυρίως θ' ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, με τον χώρο σας και με ζητήματα ακινήτων, ενώ θα απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού.

Καρκίνος

Ευνοούν θέματα οικογενειακά ή ακινήτων, αλλά και θέματα εργασίας και οικονομικών οι θετικές όψεις που σχηματίζονται αυτές τις μέρες, κι έτσι τακτοποιούνται εύκολα ανάλογα ζητήματα. Η Σελήνη σήμερα κάνει το κλίμα επικοινωνιακό και δίνει την ευκαιρία για συναντήσεις διάφορες, για βόλτες και συζητήσεις. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Αρκετές μετακινήσεις.

Λέων

Πιο ήπιες αυτές οι μέρες με τις θετικές όψεις που σχηματίζονται, φέρνουν επιτέλους λίγη αρμονία στις στις σχέσεις και την επικοινωνία. Τον οικονομικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, γι' αυτό είναι μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και διάφορες άλλες συναλλαγές. Απολαμβάνετε τα αποκτήματά σας και την υλική ζωή.

Παρθένος

Επιτρέπουν λίγη ηρεμία αυτές οι μέρες με τις θετικές όψεις που σχηματίζονται, ενώ βοηθούν και θέματα οικονομικών, σπιτιού και το τελείωμα ορισμένων ζητημάτων. Σήμερα η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας, γι' αυτό θα είναι μια μέρα δραστήρια, που θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, ενώ μπορεί να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being