Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Σύνδεσμος μελών του Χρηματιστηρίου καλεί Κυβέρνηση και αντιπολίτευση σε πλαίσο συμφωνίας

Ο Σύνδεσμος μελών του Χρηματιστηρίου καλ...

Για την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους

Εκκληση προς την κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης για συμφωνία σε ένα πλαίσιο επαναδιαπραγμάτευσης του δημόσιου χρέους πραγματοποιεί με παρέμβασή του ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών, μετά τη «βουτιά» που σημείωσε ο γενικός δείκτης τις τελευταίες ημέρες.

Ο ΣΜΕΧΑ καλεί τις πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν σε ένα συγκροτημένο και συγκεκριμένο πρόγραμμα οικονομικής ανάπτυξης, που σε εύλογο χρονικό διάστημα θα μας βγάλει από το Μνημόνιο και την κρίση, υπογραμμίζοντας πως με τα σημερινά επιτόκια δεν θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές.

«Οι αγορές αποτελούνται από τα χρήματα ασφαλιστικών ταμείων, μεμονωμένων ιδιωτών επενδυτών και συνταξιούχων. Όλοι αυτοί προσπαθούν να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση με τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο και ούτε εκβιάζονται ούτε εκβιάζουν. Αν βλέπουν καλές προϋποθέσεις αγοράζουν και επενδύουν. Αν βλέπουν αρνητικές προϋποθέσεις, ή αμφιβάλλουν λόγω οποιασδήποτε αβεβαιότητας (πολιτικής, οικονομικής), πωλούν. Η άγνοια λειτουργίας των αγορών είναι καταστροφική για την χώρα, όπως έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν» τονίζει ο ΣΜΕΧΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά