Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην... "απέξω" ο Άδωνις - Δε θα είναι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ στην ψήφο εμπιστοσύνης - Πριν το μάθει... απειλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ!

Στην... "απέξω" ο Άδωνις - Δε ...

Ο Τάσος Νεράντζης στη θέση του

Ο Τάσος Νεράντζης, και όχι ο Άδωνις Γεωργιάδης, θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατά την συζήτηση στη Βουλή της ψήφου εμπιστοσύνης, την οποία έχει ζητήσει η κυβέρνηση.

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Θανάσης Μπούρας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι επελέγη ο αρχαιότερος από τους κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους που έχει ορίσει η ΝΔ.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση ότι δεν θα είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ στην ψήφο εμπιστοσύνης, δήλωνε στο Twitter δηλώνει έτοιμος για σκληρή πολιτική «μάχη» ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Να ενημερώσω τους φίλους μου από τον Σύριζα ότι Τετάρτη με Παρασκευή θα είμαι στην Βουλή ως ΚΕ (σ.σ. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος)... μήπως να το ξανασκεφθούν και να μην έρθουν;».

Λίγο αργότερα πάντως και όταν έγινε γνωστή η απόφαση της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας και πάλι μέσω Twitter: «Εντάξει μπορεί να ηρεμήσει ο Σύριζα, αποφασίσαμε να ειμαι ΚΕ στον Προυπολογισμό οπότε αύριο θα είναι ο έτερος ΚΕ κ. Νεράντζης. Μήν φύγουν...»

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετέχει σε συζητήσεις στα ΜΜΕ που έχει κληθεί ο Άδωνης Γεωργιάδης ύστερα από τις δηλώσεις του ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες αν ο λαός εκλέξει κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις