Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, 7 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα, 7 Οκτωβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ζυγός

Σημαντική για τις σχέσεις σας είναι η έκλειψη σελήνης που κορυφώνεται τώρα, η επιρροή της οποίας είναι ανατρεπτική, καθώς συνδυάζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Έτσι αυτή τη περίοδο μπορεί κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες ν' αλλάζουν απότομα τροπή, άλλες να τελειώνουν ξαφνικά και άλλες ν' αρχίζουν ξαφνικά. Σίγουρα σας κρατούν σε εγρήγορση οι άλλοι!

Σκορπιός

Λόγω της έκλειψης σελήνης, την περίοδο αυτή γίνονται ξαφνικές αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα αλλά και μέσα στο χώρο εργασίας. Έτσι η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί μια εποχή που πρέπει να κάνετε προσαρμογές και αλλαγές, τόσο στην καθημερινή σας ρουτίνα, όσο και στον τρόπο που εργάζεστε αλλά και στο πως διατρέφεστε.

Τοξότης

Εκπλήξεις αλλά και ανατροπές στα ερωτικά φέρνει αυτή η έκλειψη στον Κριό, μια επιρροή ασταθής, γι' αυτό μπορεί να νιώθετε ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Παλιοί έρωτες μπορεί να ταράζονται, αλλά νέοι έρωτες να έρχονται και να σας εκπλήσσουν, με αβέβαιο όμως μέλλον. Επίσης τα παιδιά αυτή τη περίοδο σας κρατούν σε εγρήγορση.

Αιγόκερως

Νευρική και ασταθής η επιρροή της σεληνιακής έκλειψης, η οποία επηρεάζει κυρίως θέματα σπιτιού, γι' αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο με ξαφνικές αλλαγές ή μετακομίσεις αλλά και με και ανατροπές σε ζητήματα ακινήτων, ενώ η οικογένεια είναι πηγή αναστάτωσης. Ταραγμένα και τα συναισθήματά σας, όμως ο στόχος της έκλειψης είναι να σας αφυπνίσει.

Υδροχόος

Τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων επηρεάζει η έκλειψη σελήνης, γι' αυτό είναι μια περίοδος που αλλάζετε τον τρόπο που σκέφτεστε ή μιλάτε και γράφετε, ενώ ίσως προχωράτε και στην αγορά κάποιου οχήματος. Ωστόσο είναι άστατη επιρροή και φέρνει ανατροπές. Ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων. Οι συγγενείς σας κρατούν σε ένταση.

Iχθύες

Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει αυτή η αρκετά άστατη έκλειψη, η οποία συνδυάζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό, γι' αυτό φέρνει ξαφνικά έξοδα ή άλλα έκτακτα οικονομικά θέματα. Σηματοδοτεί μια περίοδο ανασφάλειας κι αβεβαιότητας, όπου θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να κινηθείτε έξυπνα και προοδευτικά για να ξεπεράσετε αυτό το αίσθημα ανασφάλειας.

Κριός

Μην απορείτε αν μέσα στο φετινό φθινόπωρο επικρατεί αστάθεια και νευρικότητα στη ζωή σας, γιατί η έκλειψη που γίνεται τώρα στο ζώδιό σας, σηματοδοτεί μια περίοδο αλλαγών, ανατροπών και αφύπνισης. Μπορεί να προχωράτε σε τελείως καινούργια πράγματα και ξεκινήματα, όμως δεν λείπουν τα απρόοπτα, ίσως και κάποια σοκ. Σίγουρα όμως σας ενεργοποιεί.

Ταύρος

Η πρώτη έκλειψη της περιόδου, που γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, σηματοδοτεί μια περίοδο τελειωμάτων και κλεισίματος κύκλων. Ορισμένα θέματα απ' το παρελθόν που πρέπει να ολοκληρωθούν, έρχονται στην επιφάνεια ξαφνικά και ίσως σας ταράζουν. Πιθανόν να είναι κάπως ταραγμένος ο ύπνος σας αυτή τη περίοδο, γιατί είναι μια νευρική επιρροή.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται τα σχέδιά σας αυτή τη περίοδο ν' αλλάζουν ξαφνικά, λόγω της απρόβλεπτης επιρροής της πρώτης έκλειψης που κορυφώνεται τώρα. Πιθανόν να κάνετε και τελείως καινούργια σχέδια. Επίσης επηρεάζει τις φιλίες και τη δικτύωση, όπου μπορεί να εκδηλώνονται αιφνιδιαστικές συμπεριφορές, τόσο μέσα σε παρέες, όσο και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους.

Καρκίνος

Είναι αρκετά άστατη η επιρροή της έκλειψης στον Κριό, η οποία εκτός απ' τη νευρικότητα, τη κυκλοθυμία και την αεικινησία που προκαλεί, σηματοδοτεί μια περίοδο με απρόβλεπτες εξελίξεις στα επαγγελματικά, όχι απαραίτητα για κακό. Όμως ακόμα τίποτα δε φαίνεται να είναι σίγουρο. Ίσως ξεκινούν και τελείως διαφορετικά πράγματα στον τομέα αυτόν.

Λέων

Η έκλειψη στον Κριό επηρεάζει κυρίως θέματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό, γι' αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο με ξεκινήματα, τελείως καινούργια πράγματα, δράσεις αλλά και ανατροπές στα παραπάνω. Ταυτόχρονα, η έκλειψη αυτή ενδέχεται ν' αλλάζει δυναμικά τη φιλοσοφία ζωής σας και να σας διαφωτίζει, ανοίγοντας τους ορίζοντές σας.

Παρθένος

Ζητήματα οικονομικά κυρίως επηρεάζει η έκλειψη σελήνης που κορυφώνεται τις μέρες αυτές, γι' αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο που μπορεί να υπάρχουν ανατροπές και αναστάτωση σε θέματα σχετικά με εφορία, δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομικά και άλλα. Βοηθά όμως στην εσωτερική-ψυχολογική έρευνα και ρίχνει φως στα κίνητρα και σε κρυφά σημεία σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being