Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις έγιναν γονείς

Αστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις έγιναν γονείς

Σύμφωνα με το περιοδικό «People»

Γονείς έγιναν οι ηθοποιοί Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ, που έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σύμφωνα με το περιοδικό «People», η ηθοποιός του «That '70s Show» γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Τρίτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό TMZ, το ζευγάρι έφτασε στο νοσοκομείο Cedars – Sinai (που επιλέγουν πολλές διασημότητες) στις 6 το πρωί της Τρίτη και η Μίλα Κούνις εισήλθε εσπευσμένα στην αίθουσα τοκετού.

Ενώ το ζευγάρι δεν είχε κάνει καμία ανακοίνωση ή δήλωση για τον αρραβώνα τους αλλά ούτε και για την εγκυμοσύνη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «W» η Κούνις είχε δηλώσει πως ήταν «ενθουσιασμένη που θα είναι μια πλήρους απασχόλησης μητέρα». Στο ίδιο άρθρο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως το πρώτο φιλί της με τον Κούτσερ το αντάλλαξαν στη διάρκεια των γυρισμάτων του «That '70s Show».

Όταν τελείωσε η σειρά, οι δυο τους ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους για κάποιο χρονικό διάστημα. Η σχέση τους αναζωπυρώθηκε το 2012 – λίγο μετά το χωρισμό του Κούτσερ από την τότε σύζυγό του Ντέμι Μουρ – και αρραβωνιάστηκαν στις αρχές του 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight